(FOTO) Radu Vâlcan și Adela Popescu își sărbătoresc nunta de fier

(FOTO) Radu Vâlcan și Adela Popescu își sărbătoresc nunta de fier

Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din România sărbătoresc șase ani de la înregistrarea oficială a familiei. Fiind foarte activi pe rețelele sociale, cuplul a marcat acest eveniment publicând mai multe imagini din ziua nunții.

 

Nunta a avut loc în cadru restrâns, cu doar 60 de invitați.

„Închid ochii și îmi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se înaltă semeț din grădinile domeniului Hadar Chalet, unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi și… o viață înainte în doi.

 

Alaiul până la biserică, acolo unde toți cei prezenți ne-au însoțit pe jos, cu voie bună, sârba din cotitura. Căci ce nuntă este aceea fără o sârbă, vorba tatălui meu. 

 

Mi-l amintesc pe Radu fericit și emoționat strângându-mi mâna în biserică. Îmi simt și acum broderia rochiei de mireasă cusută manual, buchetul meu compus din mure sălbatice, hortensii,bujori și iederă, agitația Dănucăi că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzianei că s-a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaților atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viață, luminat de beculețe fine, lumânări suave, flori albe ce ieșeau timid din mușchiul verde ce parcă urma să invadeze mesele urcând timid și pe masa bufetului suedez și pe pereții hambarului”, scria Adela pe blogul său.

Sursa: adelapopescu.eu

Adaugă comentariu