(FOTO) Vedetele se întrec în decoraţiuni superbe de sărbători

(FOTO) Vedetele se întrec în decoraţiuni superbe de sărbători

2020 e un an ca niciunul de până acum, însă pandemia prin care trecem cu toţii nu ne împiedică să aşteptăm cu bucurie în suflete şi mare nerăbdare Crăciunul. Iar vedetele de la noi nu fac excepţie. Şi-au împodobit brazii şi s-au pregătit de Naşterea Domnului cum au ştiut ele mai bine.


Prin fotografiile pe care le-au postat pe reţelele de socializare, celebrităţile dau tonul Sărbătorilor de iarnă. Cu mic, cu mare, s-au strâns în jurul bradului şi au ales decoraţiuni care să fie pe placul lor. 

Andreea Bălan


„Veselie mare cu năzdrăvanele mele! Mai e foarte puţin până la Crăciun şi abia aşteptăm să vină”, spunea cântăreaţa cu numai puţin timp înainte de cea mai îndrăgită sărbătoare din an. Andreea a postat chiar şi un vlog despre pregătirile Crăciunului. Îmbrăcate în rochiţe deschise la culoare, celebra mămică şi fetiţele ei, Ella şi Clara, au pozat în faţa bradului, au făcut piruete şi s-au distrat de minune aşteptându-l pe Moşu'.


 
Anca Serea

 

Vedeta TV ne ţine întotdeauna la curent cu cele mai importante momente din viaţa ei, iar decorarea bradului de Crăciun nu putea să lipsească din postările Ancăi de pe Facebook. În plus, ne-a oferit drept bonus o reală lecţie de istorie:

„Am decorat în familie bradul de Crăciun, un obicei care ne este tare drag. Istoria spune ca acesta datează de câteva mii de ani, regăsindu-se în diverse culturi. Plantele verzi încorporează vitalitatea şi de aceea, încă din vremuri vechi, oamenii considerau că vor aduce prosperitate şi sănătate în căminele lor printr-un verde „decorat”. Dacă în Roma antică această tradiţie presupunea folosirea unor ramuri de laur, abia în secolul XV au apărut dovezi ce vizau decorarea bradului, așa cum o cunoaştem astăzi, în Estonia şi Letonia. Rezervaţi-vă câteva clipe pentru a decora bradul, vă îndemn sincer. Este păcat să nu vă bucuraţi alături de cei dragi, să pierdeţi câteva clipe magice de timp de calitate. Căci sunt cu adevărat magice pentru că pregătesc venirea Moşului. Astfel de lucruri mici ne fac viaţa mai frumoasă şi nu merită ratate. O săptămână magică să avem cu toţii, plină de căldură şi blândeţe!”

 

Andreea Marin


„Pe măsură ce se apropie Crăciunul, mi se umple sufletul de bucurie, chiar dacă trecem cu toţii printr-un an mai greu, în inimă eu tot copil am rămas, recunosc. Abia aştept să pun bunătăţile tradiţionale pe masă în seara de Ajun!”, ne spune vedeta TV.


 
Andra


Cântăreaţa ne-a pregătit câteva colinde, ca-n fiecare an, însă, de data aceasta, i-a invitat pe copiii ei să le cânte primii. Astfel, David ne-a încântat cu Rocking Around the Christmas Tree, iar micuţa şi simpatica Eva a cântat Who Would Imagine a King. Apoi, Andra s-a lăsat fotografiată de băieţelul ei şi a postat imaginile pe contul ei de Facebook.


 
Elena Gheorghe


„Ame şi-a dorit de ziua ei un brăduţ mic cu balerine, unicorni, fluturaşi şi ursuleţi”, iar mămica ei i-a şi îndeplinit dorinţa! Elena a luat de la magazin decoraţiuni de toate culorile şi toate genurile posibile şi a făcut-o fericită pe fetiţa ei Amelie, care a pregătit apoi câteva dulciuri cu fratele ei mai mare, Nicolas.

 


 
                                                                                                                                                        Sursa: clickpentrufemei.ro 

Adaugă comentariu