Haios: Designerul Victoria Cocieru a descoperit de ce fiul ei mănâncă foarte repede pâinica

Haios: Designerul Victoria Cocieru a descoperit de ce fiul ei mănâncă foarte repede pâinica

Victoria Cocieru, designer din Moldova stabilită cu familia în SUA, a descoperit de ce fiul său, Christian, mănâncă foarte repede pâinica. Cel puțin așa credea mama, până să vadă că el este „ajutat” de un alt membru al familiei.

Mămica amuzată a publicat în istoria sa pe Instagram un scurt video unde se vede cum Christian este ajutat de cățelul familiei să pape mai repede bucățica de pâine. Cei doi chiar „luptă” la un moment dat după bucățica gustoasă care i-a fost oferită copilului.

Tot în istoria de pe Instagram Victoria a răspuns la câteva întrebări ale urmăritorilor săi și de acolo am aflat că nu alăptează căci după câteva încercări a văzut că nu merge, iar medicul i-a recomandat mai bine să se relaxeze privind alimentația bebelușului deoarece copilul are mai mare nevoie de o mamă calmă și fericită. Așa a ajuns la hrănirea cu formulă, dar nu regretă.

De asemenea, Victoria a mai fost întrebată dacă are dădacă și cum le reușește pe toate. Mămica a menționat că nu are dădacă și moral nu este pregătită să-și lase copilul cu o persoană străină, dar curând vine la ea mama, adică bunica lui Christian, și va fi o salvare. Victoria a adăugat că nu, nu le reușește pe toate.

 

Foto: facebook.com; instagram.com

Adaugă comentariu