Interpreta Veronika Stolli - din nou mama după 21 de ani. A ales un nume foarte original pentru copil

Interpreta Veronika Stolli - din nou mama după 21 de ani. A ales un nume foarte original pentru copil

Interpreta Veronika Stolli e fericită şi împlinită și asta pentru că, recent, a devenit a doua oară mămică. SHOK.md a oferit detalii.

Sarcina a fost foarte grea, aveam frică, greu am găsit medic care a mers la condiţiile mele, dar până la final, totuşi, Serghei a găsit un medic extraordinar, d-ul Lasku Pavel, maternitatea 2, și îi mulţumesc nespus… Și deja a urmat să ne bucurăm de bobocelul de om pe care ni l-a dat mama natură, o fiică cu numele Serdjiana. Desigur, numele e în cinstea tatei, căci el nespus şi-a dorit fetiţă”, a spus interpreta.

A doua naştere, după o perioadă de 21 ani, desigur, e mai dulce, a fost mult aşteptată. Acum pot să zic că sunt împlinită şi fericită”, a mărturisit Veronika Stolli.

Interpreta a devenit mămică la 1 august curent, dar atât Veronika Stolli, cât și Sergiu Bantuș, au câte un copil din alte căsnicii, ambii au câte 21 de ani. După ce s-a căsătorit cu Sergiu, Veronika spunea într-un interviu că ambii au soartă asemănătoare căci au crescut singurei câte un copil.

 

Foto: shok.md; facebook.com/veronikastolli

Adaugă comentariu