La puțin peste o săptămână după ce a născut, Elena Gheorghe arată ca un fotomodel

La puțin peste o săptămână după ce a născut, Elena Gheorghe arată ca un fotomodel

La numai 10 zile după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, cântăreața din România, Elena Gheorghe, se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Proaspăta mămică de fetiță a stârnit admirația a zeci de mii de internauți, care au remarcat felul uimitor în care arată cântăreața după naștere.

Dacă ai vedea-o pe stradă și nu ai cunoaște-o cine este, cu siguranță nu ai putea zice că această femeie frumoasă a născut în urmă cu câteva zile. Tânăra mămică a publicat recent o fotografie alături de fetița sa în care apare în pantaloni scurți și cu abdomenul la vedere. La numai 10 zile după ce a născut-o pe fetița sa, Elena Gheorghe are o talie de viespe și arată asemenea unui fotomodel. Cert este că în timpul sarcinii, interpreta a luat numai 6 kilograme în greutate, iar secretul unei siluete trase ca prin inel constă în faptul că artista are o dietă echilibrată și merge o dată pe săptămână la masaj.

Amintim că Elena Gheorghe a devenit mamă pentru a doua oară, aceasta mai are un băiețel pe nume Nicholas în vârstă de 5 anișori și jumătate. În primul interviu de după naștere, Elena Gheorghe a mărturisit:

„O să o cheme Nicole. A ales Nicholas (fiul). N-am planificat botezul, urmează. Sunt împlinită și îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoase. O să-i spunem Bebelinda până la botez. O să-i mai căutăm un nume. Când o să aibă micuța o lună și jumătate, o să mergem în vacanță la mare.  Încercăm să-i iubim pe ambii copii în egală măsură”, povestea cântăreața în acel interviu.

Foto: Instagram.com; facebook.com

Adaugă comentariu