Lorena Bogza cu fiica sa, pentru prima dată la o petrecere pentru copii (Foto)

Lorena Bogza cu fiica sa, pentru prima dată la o petrecere pentru copii (Foto)

Prezentatoarea TV Lorena Bogza și fetița sa Daria au mers ieri pentru prima dată la o petrecere pentru copii, eveniment organizat de revista Odoraș pentru a spune adio verii într-un mod mai deosebit.

Lorena și Daria au venit la petrecere în rochițe și s-au înarmat cu bună dispoziție. Daria nu părăsea ringul de dans și a rămas entuziasmată de show-ul pe care l-au oferit personajele prezente, în special clovnul petrecăreț.

Pentru că tematica evenimentului a fost stilul marin, am aflat că Daria a mers în această vară de două ori la mare și a savurat din plin vacanța: "Știm cât este de important pentru imunitatea ei să meargă la mare, așa că în concediu am mers la mare două ori, în Turcia și în Grecia", a menționat Lorena.

De 3 zile Daria merge deja la gărdiniță. Deși își petrece acolo doar două ore pe zi, fetița s-a integrat foarte ușor. "Mânâncă la grădiniță mai bine decât acasă, se joacă și îi place să își petreacă timpul acolo. Azi a venit acasă cu prima sa lucrare. A trebuit să orneze două farfurii cu pere cu ajutorul plastilinei și a fost singurul copil care a combinat culorile în lucrarea sa", spune prezentatoarea.

Daria este o fetiță foarte energică și activă, însă în același timp un copil care nu plânge degeaba. Niciodată nu plânge fără motiv, nu face nazuri și e destul de ascultătoare. La caracter seamănă ambilor părinți, pentru că și mama și tata sunt cam la fel, iar în la exterior îi seamănă mai mult tăticului.

 

Foto: Stela Dontu,  Foto d`Or

 

Adaugă comentariu