Meghan Markle e pe ultima sută de metri de sarcină. Cum pregătește camera copilului

Meghan Markle e pe ultima sută de metri de sarcină. Cum pregătește camera copilului

Meghan Markle, ducesa de Sussex, ar urma la începutul lunii aprilie să aducă pe lume primul său bebeluș, al cărui tată este prințul Harry. Cei doi se pregătesc minuțios de venire ape lume a urmașului regal și se vor muta în propria lor locuință după marele eveniment. Între timp în viitoarea lor casă merg pregătirile pentru bebeluș.

Cei doi încă nu au anunțat ce vor avea – fetiță sau băiețel. Dar camera copilului este decorată în culori neutre din punct de vedere al genului copilului – alb și sur-deschis. Totodată, părinții au ales o vopsea specială – absolut naturală, dar care mai are în componența sa și ulei de eucalipt și de rozmarin. Se consideră că aceste arome întăresc imunitatea.

Familia se va muta în Frogmore House, care se află la 30 de kilometri de castelul familiei regale. Acolo deja au fost instalate ferestre speciale pentru protecția copilului, urmează să fie schimbate și prizele, astfel încât să poată fi blocate la fel pentru siguranța micuțului.

Meghan Markle a decis să se alimenteze exclusiv vegetarian pe perioada sarcinii și și-a convins soțul să renunțe la fumat la fel pentru sănătatea copilului încă nenăscut.

 

Sursa: cosmo.ru; elle.com

Adaugă comentariu