O prezentatoare TV din Moldova organizează foarte original aniversarea fiului

O prezentatoare TV din Moldova organizează foarte original aniversarea fiului

Prezentatoarea TV, Aura Revenco, pregătește o petrecere deosebită pentru feciorul său mai mare. Dragoș va împlini 7 anișori și cu această ocazie părinții se pregătesc minuțios de sărbătoare. Iar pentru că Dragoș și-a dorit foarte mult ca de ziua lui să-și invite la petrecere toți colegii de clasă, dar și pe foștii colegi de grădiniță, părinții îi organizează un eveniment la care să-i cuprindă pe toți cei care vor răspunde invitației.

„Invităm toți copiii care vor să fie alături de Dragoș de ziua lui sau cărora li s-a părut interesantă ideea petrecerii! Ultimul master-class pe care l-a făcut Dragoș vara aceasta (Lemonade Party) a adunat peste 70 de copii, așa că și de data aceasta așteptăm cam același număr, poate chiar mai mulți”, a menționat Aura Revenco.

Petrecerea va fi una deosebită, iar invitații lui Dragoș vor umple clătite cu gem, fructe sau ce le poftește inima și se vor întrece în măiestrie realizând frigărui din fructe.

„Ideea i-a plăcut foarte mult fiului nostru, așa că am început să ne gândim împreună ce master-class să facem: de biscuiți raw-vegan sau de înghețată, ca într-un final să decidem să umplem clătite și să facem frigărui din fructe! Asta înseamnă că fiecare copil își va face propria „creație” după pofta și imaginația sa!”, a declarat pentru Odoraș, Aura Revenco.

Copiii se vor distra pe cinste alături de prietenii și personajele preferate a lui Dragoș din cadrul Clubului „Buburuza Mela”.

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu