Primele imagini din noua casă a Adelei Popescu

Primele imagini din noua casă a Adelei Popescu

Vedeta PRO TV are o locuință desprinsă parcă din revistele de design interior. „Nu am făcut rabat de la nimic”, a mărturisit chiar ea, iar asta se vede cu ochiul liber.

Abia întoarsă dintr-o vacanță de lux pe plajele exotice din Maldive, Adela Popescu se pregătește intens pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său. Vedeta PRO TV este în plin proces de amenajare a unei noi locuințe ce se va transforma, cât de curând, într-o casă primitoare pentru cei cinci membri ai familiei.

 

Fanii care îi urmăresc paginile de social media au rămas muți de uimire în momentul în care au văzut primele imagini din noua casă a Adelei Popescu. Până acum, se pare că bucătăria este singura cameră finalizată, iar rezultatul este spectaculos. Cu un design modern, cu mobilă simplă, ce imită piatra, și aparatură și accesorii negre, proiectul este demn de paginile revistelor specializate pe design interior.

 

„Dragii mei, știu că am fost destul de zgârciți cu imagini din noua noastră căsucă, dar știți cum e, am așteptat să punem la punct toate detaliile.

Până așezam și tablourile pe pereți, vă arătăm bucătăria. E bijuteria casei, așa considerăm. Nu am făcut rabat de la nimic, mai ales că petrecem mult timp în ea și din experiența de până acum știm că electrocasnicele trebuie să fie de cea mai bună calitate”, a scris Adela Popescu, pe Facebook.

Sursa: impact.ro

 

Adaugă comentariu