Sanda Diviricean şi-a lansat propria colecţie de haine

Sanda Diviricean şi-a lansat propria colecţie de haine

Sanda Diviricean a lansat un nou proiect, de această dată unul vestimentar, care poartă titlul de „Promesse”.

„Totul a pornit de la Renașterea femeii, care este un proiect unic prin potențialul său creativ. Eram oarecum în așteptare ca energia acumulată prin acest proiect să se canalizeze și spre alte domenii, spre alte proiecte. Direcția totuși m-a luat prin surprindere. Noroc că demult am învățat să fiu deschisă pentru lucrurile noi, care uneori dau năvală în viața mea. Dar lucrurile sunt aduse de oameni", a menţionat Sanda.

Numele brandului nu a fost ales pur şi simplu. Acesta reprezintă o promisiune pe care femeile să şi-o facă în interiorul lor, ca acest interior să nu rămână niciodată gol sau pustiit, niciodată doborât de greutăți sau probleme.

"De data aceasta ideea a venit de la trei femei care au finalizat cursul Renașterea femeii, Romina Bacarji – un suflet mare cât să cuprindă o lume și un manager de excepție, Marina Bortă – un creator talentat și Violeta Eșanu – o femeie de afaceri inspirată, toate trei cu mult entusiasm și dorința de a crea ceva pentru femei, ceva care ar putea completa ceea ce facem noi la curs. Si atunci am zis că dacă cursul este un ghid spre lumea interioară a femeii, atunci haina pe care o îmbracă este o reflecție a acestei lumi. Și ne-am făcut curaj să vă propunem această reflecție, prezentându-vă o colecție de haine inspirată de voi, femeile pe care le iubim”, a postat Sanda Diviricean pe blogul său personal.

Foto: facebook.com/sanda.diviricean

Adaugă comentariu