Sărbătoare dublă în familia cuplului Anatol Durbală și Olesea Sveclă. Vezi ce motive au!

Sărbătoare dublă în familia cuplului Anatol Durbală și Olesea Sveclă. Vezi ce motive au!

Astăzi, cuplul format din actorii Olesea Sveclă și Anatol Durbală are motiv dublu de sărbătoare. Cei doi împlinesc 10 luni de la oficializarea căsătoriei, iar Anatol Durbală este omagiat.

În ultima perioadă s-au întâmplat o mulțimea de lucruri minunate în familia actorilor Olesea Sveclă și Anatol Durbală. Au format o familie frumoasă și au dat naștere unei fetițe drăgălașe, pe nume Cassandra, care în fiecare zi le face viața mai frumoasă. Astăzi, actorii au două motive speciale de sărbătoare, și anume, împlinirea a 10 luni de când și-au oficializat căsătoria și ziua de naștere a lui Anatol Durbală, care împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani. Cu această ocazie, Olesea Sveclă și-a deschis sufletul și i-a dedicat soțului său un mesaj emoționant.

„Nu vreau să mă complic și să dau definiții ce înseamnă fericirea sau familia, dar de un lucru sunt sigură, că atunci când sunt lângă tine mă simt femeie. Asta spune multe.  Acum nu îmi pot imagina viața fără tine și Cassandra. Vreau ca această poveste în care trăim să dureze la infinit. La mulți ani, iubire!!!! 
PS: Felicitări nouă la 10 luni de când suntem cu ștampila în pașaport”
, declară fericită Olesea Sveclă prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare.

 

Olesea Sveclă și Anatol Durbală s-au căsătorit în luna iulie a anului trecut, iar în luna ianuarie au devenit părinți. Aceștia au adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă cu greutatea de 2 kg și 800 de grame.

Foto: Facebook.com; apropomagazin.md

Adaugă comentariu