Sărbătoare într-o familie de artiști: i-au făcut cumetrie fetiței la 5 ani

Sărbătoare într-o familie de artiști: i-au făcut cumetrie fetiței la 5 ani

Sărbătoare mare în familia Sava-Hanganu, aceștia au organizat o petrecere frumoasă în cinstea micuței Dragostina. Invitați aleși pe sprânceană, lăutari vestiți și atmosfera minunată, au fost unele dintre cele mai frumoase elemente ale serii. 

Săptămâna trecută, Nicoleta Sava-Hanganu, solista de muzică populară și back-vocalistă, împreună cu soțul ei Dumitru Hanganu, instrumentist în orchestra „Lăutarii”, au hotărât să adune cei mai de suflet oameni pentru a sărbători cumetria fiicei lor. Deloc întâmplător, sărbătoarea a avut loc la numai două zile diferență de la ziua de naștere a Dragostinei, care pe data de 11 septembrie a împlinit 5 ani.

Întrebați de ce au hotărât să sărbătorească această zi la o diferență atât de mare de la Sfântul Botez, părinții au răspuns: „Am decis să separăm ziua Botezului de cea a Cumetriei, din mai multe considerente, și anume: am vrut ca fetița noastră să înțeleagă ce se petrece în această zi și cred că a fost un motiv în plus pentru a-și revedea nanii de botez. Totodată a coincis cu ziua când am ieșit din maternitate (tot 13 septembrie, și tot zi de marți) și cu ziua de naștere a fratelui meu Nicușor Sava (instrumentist). Am avut parte de o sărbătoare triplă, iar noi am savurat momentele din plin alături de rude, cumetri, prieteni și oameni dragi familiei noastre.” 

Printre invitați au fost: familia Botgros, designerul Victoria Sava și soțul ei Nicușor Sava, interpretul Feodosie Bușilă, și alți colegii de breaslă ai artiștilor, precum și invitați din România. 

Foto: Arhiva personală

Adaugă comentariu