Sora geamănă a iubitei lui Renato Usatîi este astăzi mireasă!

Sora geamănă a iubitei lui Renato Usatîi este astăzi mireasă!

Zilele trecute a organizat o super petrecere a burlăcițelor, alături de cele mai apropiate prietene, iar astăzi, Margarita Dodon, sora geamănă a iubitei lui Renato Usatîi, a spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

După ce la sfârșitul lunii mai, Margarita Dodon a primit cea mai frumoasă întrebare din viața unei femei, astăzi, frumoasa brunetă împreună cu alesul inimii sale și-au unit oficial destinele. Pentru înregistrarea civilă tânăra de 21 de ani a ales să poarte o rochie roz semnată de unul dintre designerii autohtoni, ornamentată cu aplicații florale și cu dantelă fină.

Dat fiind faptul că Margarita este pasionată de modă, aceasta și-a organizat cununia civilă în stil american, și anume, cele 6 domnișoarele de onoare, printre care și Sandra, sora sa geamănă, au purtat rochii de aceeași culoare și au ținut buchețele de flori în mână, asemănătoare cu cel al miresei.

Nunta propriu-zisă urmează să aibă loc la sfârșitul lunii august, și anume la data de 30 august.

Până acum, Margarita Dodon a ținut în secret identitatea iubitului său, noi însă am reușit să aflăm că se numește Marcel, este om de afaceri și este mai mare decât ea.

 

Foto: facebook.com; instagram.com

Adaugă comentariu