Un nou bărbat în viața Karizmei? Fotografii din vacanța în Thailanda!

Un nou bărbat în viața Karizmei? Fotografii din vacanța în Thailanda!

După ce a tot trăit spectacolul 6.9 și a adus mulți fiori spectatorilor, după ce a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani și după ce sărbătorile de iarnă s-au încheiat, interpreta Olga Fesenco, alias Karizma, s-a refugiat alături de o gașcă de tineri în Thailanda. Acolo artista profită din plin de temperaturile calde și se sime minunat, ceea ce conchidem din poveștile zilnice îmărtășite pe Instagram. Tot aici, Karizma a distribuit un șir de fotografii ce ne duc cu gândul la o nouă idilă în viața acesteia.

Prin intermediul unei platforme de călătorii, interpreta a plecat împreună cu alți tineri pentru mai multe zile să cunoască Thailanda. Din cele mai recente postări, însă, am putea intui apariția unui nou bărbat în viața sa.

De mână, pășind prin locuri ce-ți taie respirația de frumos ce e, sună bine, nu? Și-o fi găsit dragostea pe noile tărâmuri ori sunt simple fotografii, rămâne de văzut.

 

 

 

Căsătorită de două ori, ambele cazuri s-au soldat cu insucces, iar cu cel din urmă, Valentin, interpreta are o fetiță adorabilă, Daria.

Sursa: instagram.com

Adaugă comentariu