Vezi care dintre vedetele autohtone au sărbătorit Paștele departe de hotarele țării

Vezi care dintre vedetele autohtone au sărbătorit Paștele departe de hotarele țării

Vedetele autohtone s-au bucurat din plin de Sărbătorile Pascale. Unele dintre ele au preferat să meargă acasă la părinți pentru a-și reaminti de momentele fericite trăite în copilărie, altele, din anumite circumstanțe, au sărbătorit Paștele departe de hotarele țării.

Celebra soprană Valentina Naforniță a sărbătorit Învierea în Austria. Deși este stabilită de mai multă vreme la Viena, cântăreața nu-și uită rădăcinile și tradițiile de acasă. De Paște, aceasta a purtat o ie stilizată, semnată de designerul basarabean, Valentina Vidrașco, și a mers la biserică pentru a sfinți coșul cu bucate pascale.

„La fel ca în copilărie, mergem la biserică și după asta sărbătorim frumos Paștele. Vă doresc multă dragoste și pace în casele voastre”,  acesta a fost mesajul Valentinei Naforniță adresat prietenilor și admiratorilor săi.

 

 

Interpreta Lenuța Burghilă a ales să sărbătorească Învierea tocmai peste ocean, în America. A mers la Los Angeles, acolo unde este stabilită fiica ei împreună cu familia sa, dar și un fecior de-al interpretei. Fericită și împlinită, tânăra bunică s-a fotografiat cu cele două nepoțele de la fiică, mărturisind că acestea sunt cele mai frumoase momente.

„Eu și nepoțelele mele dulci, vă dorim să aveți parte de fericire și lumina sărbătorii de azi să vă aducă liniște și pace”, afirma emoționată, Lenuța Burghilă.

 

Bloggerița și creatoarea de haine, Daniela Culev, a ales ca destinație Italia. Aceasta, împreună cu soțul și cu fiul, petrec o vacanță de vis la Como, oraș de care s-a îndrăgostit în urmă cu trei ani, atunci când a fost într-o vizită alături de jumătatea sa. Din poze se vede clar că tinerii formează o familie fericită alături de fiul lor, Marius.

3 ani în urmă am vizitat orașul Como în doi, astăzi, aceeași dată, același loc suntem deja în 3”, a mărturisit fericita mămică.

 

Femeia de afaceri, Natalia Colesnic, este și ea departe de casă. Aceasta a sărbătorit Paștele în Italia, acolo unde s-a ales și cu un cadou gigantic. Natalia a primit în dar un ou de ciocolată care cântărește nu mai puțin de 10 kilograme, în interiorul căruia se afla un ceas de mână.

„M-a întâlnit frumos sărbătoarea de Paşti! Multă binecuvântare şi lumină vă doresc, dragii mei!”, spune Natalia Colesnic prin intermediul unei postări de pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook.com; Instagram.com

Adaugă comentariu