Victoria Bonya şi milionarul Alex Smurfit se vor căsători

Victoria Bonya şi milionarul Alex Smurfit se vor căsători

După 5 ani de relaţie, Victoria Bonya şi omul de afaceri Alex Smurfit din Irlanda, au decis să se căsătorească. Prezentatoarea a dezvăluit că nunta va avea loc în Europa şi pe lângă ceremonia oficială, aceştia pregătesc şi o petrecere pe cinste.

Cuplul o educă împreună pe fiica lor, Angelina şi se pare că îşi mai doresc un copil. „Prietenii, rudele şi cunoscuţii ne tot întreabau când va avea loc nunta. Ceremonia va fi una emoţională şi frumoasă şi se va desfăşura în Europa. Vrem mai întâi să ne înscriem, iar mai apoi să organizăm o petrecere fără nici un fel de presă. Ne dorim încă un copil după acest eveniment, iar nunta va marca o nouă treaptă importantă în viaţa noastră”, a spus Victoria într-un interviu pentru portalul Woman’s Day.

Prezentatoarea a mai menţionat că în copilărie nu visa să devină mireasă şi că acest eveniment îi provoca frică. Victoria crede că această frică se datorează faptului că atât mama sa, cât şi sora au fost căsătorite de două ori, iar unele prietene chiar şi de trei ori. Deşi toate au avut o nuntă frumoasă, aceasta nu le-a adus şi fericire. „Nu înţeleg de ce acea ştampilă în paşaport, mai ales în Rusia, se consideră o realizare mai mare decât dragostea şi armonia unei relaţii de durată”, menţionează Bonya.

După nuntă cuplul planifică să se mute cel mai probabil în Londra.

Foto: instagram, rumenews.com

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu