Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu formează din nou un cuplu? Care a fost reacția fanilor

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu formează din nou un cuplu? Care a fost reacția fanilor

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au lucrat împreună la multe filme și seriale, iar pe actuala sa iubita, Oana Moșneagu, a cunoscut-o pe platourile de filmare. Cei doi au păstrat secret faptul că formează un cuplu o perioadă de timp, iar din momentul în care această informație a fost făcută publică, îndrăgostiții nu au încetat să posteze fotografii cu ei, scrie bzi.ro

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu formează din nou un cuplu?!

Cu toate că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu, iar în prezent cei doi se află în relații diferite, actorul are momente când postează fotografii cu fosta sa iubită, iar urmăritorii de pe rețelele de socializare nu sunt deloc încântați de acest aspect.

Mulți dintre fanii lui Vlad Gherman își pun semne de întrebare și sunt curioși dacă fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu, nu este prea prezentă în relația actuală pe care el o are cu Oana Moșneagu.

Un internaut i-a scris actorului că ideea de a arăta că a rămas prieten cu fosta lui iubită este o mare minciună și că nu poate rămâne prieten cu cineva pe care l-a iubit atât de mult. El l-a sfătuit pe Vlad Gherman să treacă peste, pentru că altfel ca rămâne singur și va suferi mereu după Cristina Ciobănașu.

O altă persoană i-a spus lui Vlad Gherman să nu mai posteze poze cu fosta lui, deoarece nu este corect față de actuala lui iubită, Oana Moșneagu. Oamenii sunt de părere că actorul încă nu a trecut peste Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman își deranjează fanii

Un alt fan de al lui Vlad Gherman a i-a spus că din moment ce se află într-o relație nouă, din respect pentru actuala sa iubită, nu este în regulă să posteze poze cu Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită de nouă ani.

 

 

 

Sursa foto: spynews.ro

Adaugă comentariu