Xenia Deli așteaptă oare o fetiță? Vezi dovada care ne sugerează așa ceva!

Xenia Deli așteaptă oare o fetiță? Vezi dovada care ne sugerează așa ceva!

Dacă prima perioadă, modelul Xenia Deli și-a ținut în secret sarcina față de prietenii virtuali, acum moldoveanca nu ratează nici o posibilitate de a se lăsa admirată de fani. Ieșiri la restaurant, cu prietenele, zile de naștere și orice alte evenimente din viața acesteia se soldează cu apariții spectaculoase, etalându-și cu multă grație burtica. Deși e pe ultima sută de metri, viitoarea mămică încă ține în secret sexul copilului, însă se pare că o surpriză din partea soțului a cam dat de gol răspunsul.

Ieri, Xenia a postat pe pagina de instagram o fotografie în care apare alături de prietena sa și pe care o felicită cu nașterea unei păpuși, adică o fetiță.

Urmăritorii modelului nu au ezitat să vină cu presupunerea că și ea este în așteptarea unei fetițe, la care, desigur, Xenia nu a reacționat deocamdată.

Însă, aceasta a postat într-o poveste (story) pe aceeași platformă online un video în care se arată încântată de surpriza soțului, iar multitudinea de baloane roz, ar putea semnifica așteptarea unei fetițe.

Voi ce credeți?

Sursa: instagram.com

Adaugă comentariu