5 tipuri de mic dejun cu care modelele își păstrează silueta

5 tipuri de mic dejun cu care modelele își păstrează silueta

Modelele din prezent arată foarte bine – mușchi lucrați, dar au și forme. Nu mai sunt la modă corpurile prea slabe și care arată parcă fără vlagă. În articol găsiți 5 exemple de femei din modeling și informații despre micul lor dejun, dar și despre activitățile fizice pe care le fac pentru a-și păstra silueta.

Irina Shayk are un mic dejun format din omletă, blinii și apă. Acesta nu depășește 250 de kilocalorii. Frumoasa rusoaică se topește după blinii și brânzoaice, iar caloriile în plus le consumă la sală, făcând sport de 5 ori pe săptămână.

 

Gisele Bundchen preferă dimineața un mic dejun bogat, de peste 700 de kilocalorii, format dintr-un pahar de lapte, două toasturi cu cașcaval și fructe. La începutul fiecărei săptămâni aceasta își face un smoothie cu lămâie, castravete, măr și frunze de varză furajeră. Sportul preferat este kung fu.

 

Adriana Lima are un mic dejun de 330 de kilocalorii format din fulgi cu pomușoare, o blinie cu iaurt și un pahar cu lapte. Pentru a-și întări imunitatea, modelul mănâncă zilnic câte o lingură de miere. În afară de tipurile de sport clasice pe care le practică, modelul mai face și capoeira.

 

Nina Agdal are un mic dejun sărac, de puțin peste 70 de kilocalorii. Aceasta bea o cafea, mănâncă omletă și bea multă apă. Nina face sport conform programului Barry’s Bootcamp – care combină exercițiile fizice intensive cu elemente de pregătire a militarilor.

 

Karlie Kloss are un mic dejun de peste 500 de kilocalorii format din un avocado, capuccino, smoothie cu lapte și o coptură. Aceasta își păstrează silueta schimbând zilnic tipul de efort fizic pe care îl practică, dar preferatele ei sunt dansurile clasice.  

 

Informații și foto: adme.ru; hollywoodneuz.us; mylitta.ru; people.com

Adaugă comentariu