BEAUTY-2017 reprezintă șansa de a vedea ultimele tendințe în domeniul cosmetologiei

BEAUTY-2017 reprezintă șansa de a vedea ultimele tendințe în domeniul cosmetologiei

Numai la BEAUTY-2017, în perioada 2 - 5 martie, peste 140 de companii din Italia, Liban, Moldova, România, Ucraina vor prezenta produsele celor mai importante branduri moldovenești și internaționale în domeniul cosmetologiei, makeup-ului, nail-serviciilor; echipamente profesionale pentru saloane de coafură și de frumusețe și multe altele.

În toate cele patru zile de expoziție, în zona ProfiStyle, designeri și meșteri recunoscuți vor prezenta ultimele tendințe în domeniul frizurii și creării stilului. Aici vă veți putea familiariza cu modele de coafuri de seară și tehnologii avansate de întinerire facială, echipamente și tratamente medico-estetice și de remodelare corporală etc.

În cadrul expoziției BEAUTY-2017 se va desfășura al V-lea Campionat internațional al meșterilor în extensia genelor și design al sprâncenelor Lash&Brow.

Companiile participante vor organiza la standuri diverse master-classuri, la care specialiștii companiilor vor presta servicii profesionale de consultanță și vor prezenta produsele și serviciile noi în domeniile: cosmetologie estetică, epilare cu laser, peeling-uri, sugaring, machiaj, designul și tatuajul sprâncenelor etc.

Pe 4 martie se va desfășura Conferința științifico-practică internațională pentru specialiștii în cosmetologie și medicina estetică, care va include, printre altele, și analiza liniei de cosmetice profesionale BIELENDA PROFESSIONAL, precum și noile abordări ale biorevitalizării pielii.

În ziua deschiderii oficiale a BEAUTY-2017, pentru profesioniștii domeniului va fi organizat  un eveniment special - Beauty Cocktail, participanții acestuia vor putea învăța arta de stabilire a contactelor de afaceri primare pentru a interacționa pe parcusul expoziției.

Alte detalii despre programul expoziției puteți găsi AICI (română) și AICI (rusă)

Participanții BEAUTY - 2017 vor surprinde vizitatorii cu prețuri și oferte speciale, valabile doar în timpul expoziției - între 2 și 5 martie.

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu