Învață și investește în propria afacere din domeniu frumuseții

Învață și investește în propria afacere din domeniu frumuseții

Când reușești să te bucuri de tot ce ți-a oferit mama natură și mai știi cum să pui în valoare atuurile tale fizice, atunci ești un om fericiti. Este demonstrat că multe proceduri de menținere a frumuseții femeile le-au dezvoltat încă din antichitate, iar epilarea este unul dintre ritualurile moștenite și adaptate. Cartea de vizită a unei femei este aspectul său estetic. Prin îngrijire îți menții nu doar frumusețea, dar și sănătatea.

Ce-ai spune dacă ai avea posibilitatea să înveți cursuri de epilare profesională? În primul rând suplinești o nevoie personală, iar în al 2-lea rând poți deveni un bun specialist care poate oferi servicii de calitate.

Compania „Depilflax” vă oferă cursuri de depilare profesională

 Programul de studiu este repartizat în două segmente: pentru persoanele novice care nu au practicat niciodată această tehnică și învață de la zero diferențele dintre tipurile de ceară. Aici este vorba despre ceara fierbinte, caldă, de tip caramel, pasta de zahăr și fito ceara. Toate tipurile de ceară sunt testate, fapt important pentru a putea face diferența și pentru ca persoana să poată înțelege ce tip de ceară îi pare mai potrivită pentru lucru. 

Cursul include următoarele teme:

  • Tehnica de epilare fără dureri;
  • Cum să ai grijă de piele după proceduri;
  • Cum să-ți organizezi corect locul de muncă și să-ți selectezi echipamentul și materialele;
  • Cum să economisești în urma cumpărăturilor și să reduci cheltuielile;
  • Tehnica de epilare a zonelor intime și bikini.

Acest curs durează 7-10 zile, iar costul acestuia este de 100 de euro.

Al 2-lea segment de cursuri este oferit specialiștilor care cunosc meseria, dar doresc să-și îmbunătățească nivelul de cunoaștere și calificarea profesională. Aici persoanele își pot alege ce aspecte ar dori să învețe mai aprofundat.

  • Depilarea în timpul sarcinii;
  • Depilarea în perioada adolescentină;
  • Depilarea la bărbați;
  • Învățarea aspectelor profesionale cu persoanele mai pretențioase.

Acest tip de curs crește calificarea profesională și durează 1-2 zile. Costul studiilor este de 50 de euro.

Cursurile sunt solicitate pentru că fiecărei persoane îi este acordat sprijinul informativ individual

Se acordă mult timp orelor de practică și tehnicilor de lucru. Cursurile se desfășoară în grupuri a câte 2-3 persoane, dar și atunci când este doar un singur doritor, se realizează un curs individual, ceea ce permite acordarea unei atenții mai sporite față de viitorul specialist.

Participanții la curs beneficiază de 2 diplome: una pentru lucrul cu ceara, iar alta pentru procedurile de lucru cu zahărul. Certificatele sunt acreditate, astfel, activitatea ulterioară a participanților este oficială. La cererea absolvenților se oferă diplome și în limba engleză pentru a putea exercita munca peste hotare. Compania duce o evidență a participanților, iar în caz de necesitate se realizează și colaborări frumoase de muncă.

Toate produsele și aparatajul sunt importate din Spania. Compania nu colaborează cu distribuitori, dar direct cu producătorul care oferă nu doar certificate de garanție pentru perioada de 2 ani, dar și acte ce confirmă standardul de calitate european. Compania este în strânsă colaborare cu producătorul, astfel, reprezentanții Moldovei sunt invitați să participe în cadrul târgurilor internaționale.

Școala activeazăde circa 2 ani, dar profesorii au o experiență de muncă nu mai mica de 10 ani și abilități de predare nu mai puțin de 4 ani de activitate. Atuurile școlii sunt bazate pe profesionalism și dorința continua de a învăța și a aduce publicului din Moldova cele mai calitative servicii și produse.

 

 

Contacte:

Republica Moldova, Chișinău

Str. Bănulescu Bodoni 45, of 3

Telefon: 0799 89 801

Facebook: Depilflax Moldova

 

Foto:Facebook.com; ladysblog.ro; avantaje.ro

Adaugă comentariu