Îngrijirea tenului toamna

Îngrijirea tenului toamna

După soarele fierbinte și dogoritor al verii, pentru restabilire avem nevoie de umiditate și răcoarea, iar în această perioadă natura are grijă să ne ofere ambele aceste „ingrediente”. Cu toate acestea schimbările bruște de temperatură, vântul rece etc. au un impact negativ asupra tenului. Efectele negative pot fi însă evitate dacă ținem cont de câteva reguli speciale de îngrijirea a tenului ajustate la acest anotimp frumos, toamna.

Îngrijire completă a pielii pe timp de toamnă ar trebui să includă patru etape principale: protecție, nutriție, hidratare dar și tonifiere și curățirea.

Cea mai importantă este crema hidratantă care se utilizează în timpul zilei. Poate că ea s-a aflat tot timpul în poșeta dvs., dar în această perioadă a anului, ea este pur și simplu de neînlocuit, ori știm cu toții că schimbările bruște și frecvente de temperatură au efecte negative asupra pielii. În plus, de îndată ce începe sezonul rece, încăperile vor fi încălzite iar aerul din case sau de la locul de muncă va deveni mai uscat, ceea ce înseamnă că pielea nu va avea suficientă umiditate. Din acest motiv trebuie utilizată crema hidratantă care va avea grijă să suplinească această lipsă de umiditate. Nu uităm să îngrijim pielea nici pe timp de noaptea, de aceea vom aplica o cremă hrănitoare.

Numis Med prezintă o soluție perfectă pentru îngrijirea tenului toamna,pentru o piele pielea sensibilă,iritată ,uscată sau deshidratată - crema pentru față cu Acid hyaluronic  și Uree 5%.

Numis Med Crema pentru fata de zi cu Uree 5% si acid hyaluronic, 50ml

Produs special recomandat pentru pielea sensibilă și extrem de uscata. Conține uree și acid hyaluronic, componenți care contribuie la menținerea apei în epidermă. Previne apariția ridurilor și redă elasticitatea pielii. Crema are o textură lejeră și poate fi, de asemenea utilizată ca bază de machiaj.

 

Numis Med Cremă pentru față de noapte cu Uree 5% și acid hyaluronic, 50ml

Conținutul bogat de uree și acid hialuronic stimulează regenerarea pielii și se activează peste noapte, reconstruind astfel bariera de lipide de protecție. Pielea apare mai fermă și mai elastică. Ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii în timpul iernii, conține ceară de albine, care protejează pielea de factori nocivi ale mediului (temperaturi scăzute, vânt, aer uscat).

Crema nu are parfum și este ambalată în flacon cu pompă, ceea ce face utilizarea comodă, sigură și igienică.

Ingrediente active:

* Urea 5% - menține ingredientele  hidratante în straturile profunde ale pielii. În plus, ea are un efect de emoliere asupra keratinei  pielii, îmbunătățește elasticitatea, promovează descuamarea celulelor moarte din stratul cornos.

* Lactat de sodiu - restabilește elasticitatea, asigură echilibrul hidrolipidic natural.

*Glicerina - un ingredient bine tolerat, emoliază pielea aspră și uscată, asigură efect de hidratare de durată.

*Acid Hyaluronic - redă elasticitatea pielii, hidratează intens, previne apariția ridurilor.

*Unt de Shea - Oferă suplețea pielii, emoliază și hrănește în profunzime, previne deshidratarea pielii.

*Vitamina E – Încetinește procesul de îmbătrânire, crește hidratarea pielii, reduce inflamația.

*Panthenol - Este utilizat ca agent de hidratare, de asemenea pantenolul are efect antibacterian și de regenerare.
*Ceara de albine - protejează pielea de daunele mediului.  Aceasta are proprietăți anti-bacteriene, anti-inflamatorii și antioxidante puternice.
*Bisabolol – Un ingredient natural calmant și antibacterian, reduce inflamația, stimulează regenerarea celulelor.
*Squalane –Un emolient compatibil cu cea mai sensibilă piele,reface bariera lipidică și hidratează în  profunzime.

Acum puteți beneficia de reducere 30% la Numismed Crema față cu acid hyaluronic și uree 5% zi sau noapte*
Promoția valabilă în toată rețeaua Farmacia Familiei, până pe 31 octombrie 2019.

Adaugă comentariu