Ivatherm Aquafil Hydra – gama ideală pentru hidratarea pielii

Ivatherm Aquafil Hydra – gama ideală pentru hidratarea pielii

Hidratarea este o componentă esențială a sănătății și frumuseții pielii. Un nivel optim de hidratare asigură buna funcționare a celulelor pielii, crește rezistența în fața factorilor de mediu, întârziind semnele îmbătrânirii premature. Odată cu trecerea anilor are loc și degradarea fibrelor de suport - colagen și elastină, iar rețeaua de capilare devine mai vizibilă.

Pornind de la descoperirea revoluționară a aquaporinelor, recompensată cu Premiul Nobel în 2003, conceptul hidratării în profunzime a pielii se află la baza formulei gama Ivatherm AQUAFIL HYDRA RICH/LIGHT. Indicată pentru pielea sensibilă și deshidratată, gama AQUAFIL conține un ingredient inovator, Aquaphyline, cu efect de hidratare intensă. Pielea devine fermă și elastică, având un aspect neted și luminos.

Apa este începutul, natura comună și principiul vieții”, spuneau filosofii antici. Pentru noi, apa înseamnă, simplu, viață. Se știe că organismul uman este format din 70% apă. În interiorul său, apa circulă permanent. Ea dizolvă și transportă substanțele asimilate și eliminate, contribuie la reglarea termică a corpului și menține constantă concentrația de săruri a organismului. Cum circulă apa în corpul nostru, cum intră și iese din celule, au fost întrebări rămase mult timp fără răspuns. O descoperire recentă din domeniul microbiologiei celulare a elucidat misterul și a revoluționat medicina: pe suprafața celulelor din corpul nostru se afla milioane de canale sau pori prin care circulă apa. Aceste canale transportatoare de apă au fost denumite „aquaporine”.

În cosmetologie, aplicația descoperirii aquaporinelor reprezintă o nouă generație de agenți hidratanți. Ei reglează fluxul hidric în piele prin creșterea numărului de aquaporine (canale de apă) și hidratarea pielii din interior.

Încă din 2006, Ivatherm a inclus acest revoluționar concept de hidratare din profunzime în gama de produse pentru îngrijire și tratament. Dermatologii au fost extrem de receptivi la acest nou concept de hidratare.

Ingredientul revoluționar care crește numărul canalelor de apă din piele este Aquaphyline.

Aquaphiline® este un extras din panseluțe sălbatice, ce stimulează sinteza de Aquaporine, canale membranare de apă ce reglează fluxul hidric în piele.

AQUAFIL RICH este crema pentru hidratare intensă a pielii sensibile, deshidratate și uscate. Cu o textură bogată, onctuoasă, ea conține, pe lângă Aquaphyline, ingrediente active hidratante și antioxidanți cum sunt untul de Karite, uleiul de Jojoba, alfabisabololul și apa termală Herculane.

AQUAFIL LIGHT este crema pentru hidratare intensă a pielii sensibile, deshidratate, normale și mixte. Are o textură lejeră și o compoziție adaptată pielii mixte, cu agenți seboregulatori, 5-α-avocuta obținut din fructul de avocado, și antiiflamatori, alfabisabololul și apa termală Herculane.

 

Fără parabeni, cu un parfum hipoalergenic, gama AQUAFIL este special concepută pentru a nu produce iritații.

 

Adaugă comentariu