Stil de gravidă. Cum te îmbraci în această vară?

Stil de gravidă. Cum te îmbraci în această vară?

Dacă ești însărcinată fii sigură că această vară va fi deosbită pentru tine. Mai jos îți propunem câteva idei stilate și comode despre cum să te îmbraci în această vară.

Optează pentru ROCHIȚE  largi în care te vei simți comod, care vor permite pielii tale să respire și în care te vei simți feminină. 

 

Poartă ALB! Este cea mai potrivită culoare pentru o femeie însărcinată. Pur, simplu, fermecător!

 

Ca și în cazul rochiilor, FUSTELE nu trebuie să lipsească din dulapul viitoarelor mamici. Fii elegantă și în pas cu modă. Poți opta pentru fustițe vaporoase, fuste de blugi, office etc.

 

PANTALONII, preferații multor femei în orice zi, sunt la mare căutare și în rândul femeilor însărcinate, oferindu-le acestora o siguranță aparte. Fii sigura ca vei opta și tu pentru ei în cele mai multe cazuri, chiar și atunci când termometrele indică 30 de grade. Asigură-te că pantalonii sunt dintr-o pânză subțire și că se așează bine pe corpul tău.

 

Fii îndrăzneață și du-ți bebelușul încă din pântece să se bucure de natură! COSTUMELE DE BAIE croite special pentru mămici cu burtici te vor face să te simți super sexy!

 

Optează pentru CĂMĂȘI cu mânecile lungi sau scurte, care îți vor oferi confortul dar și răcoarea de care ai nevoie în timpul verii. Este important însă să acorzi atenție pânzei din care acestea sunt confecționate.

Foto: laurenmcbrideblog.com, dailymail.co.uk, projectnursery.com, fustany.com, alicdn.com, img.garbo.ro, insha.ro

Adaugă comentariu