TOLERISKIN îngrijește pielea sensibilă intolerantă și reface ecosistemul pielii prin efect probiotic

TOLERISKIN îngrijește pielea sensibilă intolerantă și reface ecosistemul pielii prin efect probiotic

Ivatherm, lider în România în tratamentele dermatocosmetice, inovează continuu pentru rezolvarea  afecțiunilor dermatologice curente. Noua gamă Toleriskin hidratează, calmează și reface ecosistemul pielii prin efect probiotic. Folosește un număr minim de ingrediente active și nu conține conservanți.

Ce este pielea intolerantă? 

Hiperreactivitate cutanată legată de factori etiologici diferiți, care sunt în condiții normale bine tolerați.

Pielea sensibilă intolerantă are la bază o reacție inflamatorie nespecifică, o constelație de mecanisme încă incomplet elucidate. Poate să apară la orice vârstă, pe termen scurt sau lung şi are manifestări

variate: eritem (înroșire), prurit (mâncărime), înţepături, senzaţie de piele întinsă, senzaţie de arsură.

 

TOLERISKIN, hidratează, calmează și reface ecosistemul pielii datorită combinației de ingrediente active:

Apa termală Herculane, singura apă termală românească utilizată în dermatologie, cu efecte calmante, antiiritante, pentru toate tipurile de piele sensibilă și intolerantă.

Ecodermineare efect probiotic, stimulează creșterea germenilor saprofiți de la nivelul pielii și îi inhibă pe cei patogeni.

Sopholiance S protejează ecosistemul pielii prin diminuarea țintită a creșterii bacteriilor patogene, inclusiv cele responsabile de acnee și limitarea producției de sebum .

Osmocide™ are o mare capacitate de a lega apa și înlocuiește conservanții clasici. Are efecte hidratante, calmante și antimicrobiene.

Toleriskin- reface ecosistemul pielii prin efect probiotic și protejează pielea intolerantă  prin folosirea unui număr minim de ingrediente active sigure și prin  lipsa conservanților.

Adaugă comentariu