Un renumit brand de cosmetică italiană a ajuns pe piața din Moldova

Un renumit brand de cosmetică italiană a ajuns pe piața din Moldova

Renumitul brand Italian de cosmetice Specchiassol, care are la bază extracte din plante naturale, a ajuns și pe piața din Republica Moldova, cu linia de produse “Verattiva”.

Astfel, producătorul italian are un set întreg de produse, inclusiv pentru îngrijirea tenului, în care se include: tratament de zi, tratament de noapte, serum pentru zona din jurul ochilor, tratament anti-rid, soluție micelară, demachiant. Toate produsele sunt elaborate din Gel pur de Aloe Vera Organică care împreună cu complexele de Vitamine (C şi E), probiotice, fibre prebiotice şi fructele din Acaicu, Ceramide, Complexul eyefit, și celule Stem din Mar oferă o putere enormă de antioxidare și stimulare a protecției tenului. Tratamentele cu linia de produse Verattiva hidratează pielea afectată de stress și oboseală. Formulat folosind un concentrate de materii prime de cea mai inaltă calitate, asigură vitalitatea și bunăstarea pentru o piele mereu tânără, proaspăt și luminoasă.

Tratament de zi ideal pentru hidratare și protecție. Este indicat în special pentru a hidrata pielea afectată de stres și oboseală, și de a proteja în mod eficient ravagiile timpului, folosind un concentrat de materii prime de cea mai înaltă calitate. Asigură vitalitatea și bunăstarea pentru o piele mereu tânără, proaspătă și luminoasă.

Tratament de noapte nutritiv și revitalizant, este deosebit de potrivit pentru a hrăni pielea și restabili echilibrul fiziologic. Formulat cu substanțe nutritive importante de cea mai înaltă calitate, utile pentru a spijini reînnoirea și elasticitatea pielii pe timp de noapte, atunci când metabolismul este deosebit de activ.

Serum pentru Zona din jurul ochilor este deosebit de potrivit pentru reducerea imperfecțiunilor pielii din zona ochilor (pungi, cearcane întunecate și riduri). Folosind un concentrat de ingrediente active de înaltă calitate, garantează o puternică acțiune anti-îmbătrânire.

Verattiva tratament anti-rid este deosebit pentru tonifiere și regenerare a pielii feței, gâtului și decolteului prin atenuarea semnelor de îmbătrânire. Folosind un concentrat de materii prime active de înaltă calitate, garantează o puternică acțiune anti-îmbătrânire.

Verrativa soluție micelară este un tratament inovator ideal pentru curățarea feței de zi cu zi. Îndepărtează în mod eficient impuritățile, machiajul și poluanții. Grație amestecului natural delicat activ și prezența acidului hialuronic asigură o curățare profundă și delicată, realizând în același timp o puternică acțiune anti-îmbătrânire.

Verattiva demachiant este tratamentul ideal pentru curățarea zilnică a pielii respecând în același timp echilibrul fiziologic. Datorită amestecului de surfactanți naturali delicați, derivate din nuca de cocos și floarea soarelui, garantează o curățare profundă lăsând epiderma deosebit de moale și hidratată.

Toate aceste produse nu conțin parabeni, alcool OMG, petrolați, SLES, SLS, alergeni și gluten și au fost testate dermatologic.

 

Linia de cosmetice se găsește în Moldova exclusiv în rețeaua de farmacii Felicia.

 

Foto: lifehack.org; Specchiasol

Adaugă comentariu