Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Prăjitură ușoară și răcoritoare cu piersici proaspete

Prăjitură ușoară și răcoritoare cu piersici proaspete

Suntem în sezonul piersicilor. Aceste fructe sunt acum ieftine, dar sunt foarte gustoase, aromate și savuroase. Așa că ne-am gândit să găsim rețeta unui desert foarte gustos cu piersici.

INGREDIENTE:

 5-6 piersici coapte

200 g unt

400 g zahăr

280 g făină

280 ml lapte

1 pliculet praf de copt

MOD DE PREPARARE:

1. Preîncălzește cuptorul la 180°.
2. Feliază piersicile și pune-le într-o tavă de tort.
3. Topește untul și toarnă-l peste fructe.
4. Amestecă zahărul, făina, praful de copt și laptele. Toarnă aluatul în tavă.
5. Pune tava la cuptor pentru 40-50 de minute, până când prăjitura cu piersici devine aurie, iar marginile sunt ușor crocante.

 

Rețetă: retetepractice.ro

Share:

Articole recomandate