Prăjitură ușoară și răcoritoare cu piersici proaspete
- 2018-07-17
- 3122
Suntem în sezonul piersicilor. Aceste fructe sunt acum ieftine, dar sunt foarte gustoase, aromate și savuroase. Așa că ne-am gândit să găsim rețeta unui desert foarte gustos cu piersici.
INGREDIENTE:
5-6 piersici coapte
200 g unt
400 g zahăr
280 g făină
280 ml lapte
1 pliculet praf de copt
MOD DE PREPARARE:
1. Preîncălzește cuptorul la 180°.
2. Feliază piersicile și pune-le într-o tavă de tort.
3. Topește untul și toarnă-l peste fructe.
4. Amestecă zahărul, făina, praful de copt și laptele. Toarnă aluatul în tavă.
5. Pune tava la cuptor pentru 40-50 de minute, până când prăjitura cu piersici devine aurie, iar marginile sunt ușor crocante.
Rețetă: retetepractice.ro