Odoraș.

Odoraș.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala cu care a fost diagnosticată. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala cu care a fost diagnosticată. Vedeta a trecut prin momente cumplite

Viața Andreei Mantea nu a fost tot timpul doar lapte și miere. Deși se bucură de un succes impresionant în carieră și este apreciată de public la scară largă, vedeta a trecut și prin momente mai puțin plăcute. La un moment dat a fost diagnosticată cu o boală pe care i-a fost greu să o accepte.

Andreea Mantea: „Era foarte greu”

Andreea Mantea (37 de ani) a reușit să atragă un public numeros de partea sa, prin prisma frumuseții sale, dar și a sincerității de care a dat dovadă de-a lungul timpului. De fiecare dată când a ieșit în lumina reflectoarelor, vedeta a vorbit deschis despre lucrurile prin care a trecut, așa cum a făcut și de această dată, în cadrul unui interviu.

Bruneta a dezvăluit că, la un moment dat, s-a confruntat cu o boală autoimună care i-a impus să respecte regimuri stricte și să urmeze un tratament sever. Ulterior, a decis să pună „stop” acestor interdicții și să facă tot ceea ce își dorește. Treptat, prezentatoarea TV a început să nu mai ia în calcul problema sa de sănătate, iar după ce a repetat analizele, a descoperit că totul merge spre bine.

„Cred că am obosit, cred că asta a fost, pur și simplu. Și am zis 'Stop', nu aș putea să trăiesc așa. Ai voie să mănânci doar anumite lucruri, să bei doar anumite lucruri, trebuie să iei nu știu câte pastile, trebuie să îți faci analizele. Și am zis 'Nu, eu refuz să cred că este adevărat, eu nu am nicio boală autoimună, sunt sănătoasă, mănânc ce vreau, beau ce vreau, nu iau nicio pastila, să fie clar.

Nu-mi trebuie'. Era foarte greu, aveam o dietă strictă, ori eu sunt foarte pofticioasă, nu ai cum să mă oprești pe mine să mănânc ce-mi place. Și am zis decât o viață lungă și chinuită, mai bine una scurtă și plină de fericire.

Nu e cazul, mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte. Ceea ce înseamnă că am luat decizia cea mai bună. Am eliminat din viața mea toți factorii care îmi aduceau nefericire, nu mă las să fiu nefericită, nu mă las afectată, caut să mă bucur de absolut orice. Cred că asta este varianta, de fapt și de drept”, a declarat Andreea Mantea.

Share:

Articole recomandate