Ilaria Baraga – fetița cu părul de aur

Ilaria Baraga – fetița cu părul de aur

Isteaţă, dulce şi frumuşică, Ilaria este fetiţa care aduce zilnic fericire pe feţele celor dragi. Până și numele frumos pe care îl poartă vorbește despre felul său de a fi, or Ilaria semnifică „veselie”, adjectiv ce o caracterizează în totalitate.


Fizic îi seamănă leit tatei, însă caracterul l-a împrumutat de la mama. Nu trece o zi fără ca Ilaria să facă vreo boroboață prin casă sau să îi impresioneze pe părinți, astfel că în familia Baraga, fericirea e la ordinea zilei. 
Merge de la 11 luni,  așa că e ceva mai greu să ții acum pasul cu ea. Ilaria e o fetiță dezghețată, căreia îi place mult să cânte, iar chiuitul ei este foarte apreciat de cei dragi și cine știe, poate va deveni o renumită cântăreață.

Îi plac nespus de mult jocurile, ca și oricărui copil, așa că tata mai trebuie din când în când să se ascundă prin casă pentru a se juca cu fetița lui. Ilaria este foarte atașată și de bunicul său cu care petrecere foarte mult timp împreună. Bunelul este cel care o scoate la plimbare cu căruciorul și are grijă ca nepoțica lui să doarmă la amiază.

Pentru că este primul și singurul copil din familie, Ilaria se bucură de toată atenția părinților și a rudelor care își doresc ca aceasta să crească sănătoasă și fericită și să se bucure din plin de copilăria frumoasă pe care o are.


Părinții Sofia și Sergiu au grijă ca fetița lor să nu ducă lipsă de nimic și sunt fericiță să o vadă crescând atât de mândră și frumoasă! Prețuiesc fiecare clipă a copilăriei Ilariei și încearcă să imortalizeze în poze cele mai frumoase momente pe care le petrec în sânul familiei.
Această filă din copilăria Ilariei este un cadou din partea nașilor Olesea și Sergiu Banari care îi urează finuței lor multă sănătate și fericire!

 

Fotografii: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu

Închide