Ilinca Chirtoacă, La Mulţi Ani!

Ilinca Chirtoacă, La Mulţi Ani!

Ilinca este un boboc de fată dulce care te cucereşte din prima. Energică şi plină de voie bună, Ilinca aduce zâmbetul pe chipurile întregii familii. La aspectul fizic îi seamănă leit frăţiorului mai mare, Laurenţiu, de la care însă nu a împrumutat şi felul lui liniştit de a fi. Fiecare zi este o nouă aventură pentru ea, plină de activităţi distractive şi amuzante. Ilincăi îi place la nebunie să facă ordine prin dulapurile cu haine şi cele cu vase, motiv pentru care şi-a câştigat titlul de „gospodină”, iar atunci când este cuminţică, părinţii îi spun prinţesă. Tot ce face Ilinca este o bucurie pentru părinţii săi, chiar dacă mama trebuie să facă curăţenie mereu din urma ei.

Cu Laurenţiu împărtăşeşte o relaţie foarte frumoasă. Atunci când frăţiorul său cântă la pian, micuţa prinţesă se apropie de el, se ridică în vârful degetelor şi apasă hotărâtă pe clape, asta chiar dacă abia de le ajunge. Într-o familie de talente, se pare că Ilinca nu vrea să rămână în urma celorlalţi.

Deşi e activă, încăpăţânată şi nu stă locului nici măcar un minuţel, Ilinca e tare scumpă la vorbă şi la pupici, însă compensează cu îmbrăţişări dulci care topesc inimile părinţilor săi. Atunci când tăticul său este acasă, Ilinca are obiceiul să se culce lângă el, să-şi lipească căpuşorul de capul lui şi să îi dea de înţeles că vrea să fie îmbrăţişată. Cu mama însă treburile merg un pic altfel, pentru că aceasta îi cunoaşte deja mofturile şi nu se prea lasă manipulată.

Părinţii şi frăţiorul ei o iubesc nespus de mult şi îi urează multă sănătate, iar de restul vor avea ei grijă. Îi vor oferi totul şi îi vor colora copilăria în cele mai frumoase culori. O vor înconjura cu multă dragoste şi îi vor fi mereu aproape.

 

Adaugă comentariu

Închide