Invitație în povestea prințesei Ionela Croitoru

Invitație în povestea prințesei Ionela Croitoru

 

În această zi, de 28 decembrie, vă invităm într-o lume de poveste. O poveste frumoasă și plină de fericire. Povestea unui rege și-a unei regine, care se iubeau și-și doreau mult un copil…

Visul li s-a împlinit acum 2 ani, când a venit pe lume prințesa Ionela. Un îngeraș de fetiță cu ochii mari și plini de dragoste pentru toți cei din jur. Curioasă și dulce ca o acadea, mica prințesă a dăruit din prima clipă, zâmbete și momente unice lui mami și tati.

Părinții, Ion și Ludmila, au primit-o cu brațele deschise și au început  să scrie cu cele mai frumoase vise destinul Ionelei. Unul care are să fie foarte colorat și fericit, cu multe clipe de magie și realizări frumoase. Și pentru a le ușura munca, prințesa cu zâmbet de cristal, le oferă zilnic motive de bucurie și împlinire părinților. Cu ocazia acestei zile special, cei mai fericiți părinți, care se simt rege și regină în preajma Ionelei, au pregătit câteva cuvinte pentru cea mai mare comoară din viața lor.

Regele Ion: „Micuța mea prințesă, îți doresc sănătate, căci cu ea le vei birui pe toate. Sănătoasă să fii mereu, bucurându-l pe Dumnezeu! De durere să nu știi. Calea vieții să-ți fie plină de bucurii. Să ai o frumoasă copilărie și să-ți iubești întreaga familie. Să fii a mamei mândrie și a mea bucurie. Bucuria tinereții și sprijinul bătrâneții. Clipele de fericire să ți se adune ca stelele cerului. Lacrimile tale să fie doar lacrimi de fericire, iar viața ta să strălucească ca o mană cerească”.

Regina Ludmila:  „Să fii foarte înțeleaptă!  Să înveți și de la bine și de la rău. Să știi să spui "mulțumesc", să nu-ți fie frică să spui "te iubesc", "iartă-mă" de spui mereu, succesul va fi al tău, să știi să înveți de la toate. La mulți ani fericiți, scumpa noastră fetiță!”

 

 

Decor deosebit: Black Cat studio

Fotograf: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu

Închide