Top 10 cei mai cotați medici ginecologi- obstetricieni din Chișinău

Top 10 cei mai cotați medici ginecologi- obstetricieni din Chișinău

Aducerea pe lume a unui copil este o minune și în același timp o mare responsabilitate pentru părinți. Astfel, când vine vorba de nașterea unui copil, mămicile sunt în căutarea celui mai bun medic din oraș, dorindu-și să fie ghidate corect și ajutate să-și vadă bebelușul sănătos alături de ele. Datorită mămicilor active în spațiul virtual, mai exact în cele câteva grupuri destinate femeilor și/sau mamelor din țară, am putut realiza un „Top 10 cei mai cotați medici ginecologi-obstetricieni din Chișinău”. Drept criteriu a fost considerat numărul de menționări ale medicului în răspunsurile mai multor mămici. De asemenea, alături de numele specialistului am lăsat și câte un comentariu, ce l-ar descrie ca medic.

IMPORTANT! Locul în lista dată nu înseamnă calitatea medicului, ci doar numărul de menționări de către mamele active în acele grupuri în care noi am scris că vrem să facem un top.

1. Vadim Scarlat, Centrul Mamei și al Copilului

(Olga Slutu: Scarlat Vadim, CMC, un medic extraordinar de bun și foarte bun profesionist)

2.  Pavel Lașcu, Maternitatea nr. 2

(Jana Grosu: Maternitatea Nr.2, medicul Pavel Lașcu, dar am doar cuvinte de laudă atât pentru spital, cât și pentru întreg personalul.)

3. Viorelia Grosu, Spitalul Nr 1

(Юличка Боднарь: Viorelia Grosu. Spitalul nr1. Tare bravo, face minuni)

4. Maxim Călăraș, Medpark

(Oxana Rosca: Maxim Călăraș, MedPark. Un Medic de nota zece.)

5. Constantin Ostrofeț, Spitalul Clinic Municipal Nr.1

(Anastasia Melinda: Ostrofeț Constantin - medic care este un ginecolog, un psiholog excelent. Am născut la el doi copilași frumoși ușor și eram asigurată din primele zile de sarcină.)

6. Luminița Mihalcean, Maternitatea nr.1

(Aliona Lupu Creanga: Luminița Mihalcean - un medic și un profesor în medicină, mai exact în ginecologie, foarte - foarte bun. Recomand!)

7. Ștefan Gațcan, Extramed

8. Mariana Cazacu

(Anisoara Gatman-Bardareanu: Eu o naștere, naşa, sora naşei, şi prima fină a nașei - toate câte două nașteri și suntem foarte mulțumite de Dna Mariana Cazacu.)

9. Stela Dodu, Spitalul Clinic Municipal Nr.1

(Nina Cobzari: Stela Dodu- prima sarcină și a doua numai cu ea.)

10. Elena Luchian, Centrul medical Extramed

 

Update: După ce am publicat acest top, mai multe cititoare ale revistei online Odoraș au menționat-o pe Natalia Prodan de la Spitalul clinic Municipal Nr. 1 și am considerat de cuviință să o includem și pe dumneaei în top.

 

 

Foto simbol: adevarul.ro

Adaugă comentariu