(VIDEO) O femeie a născut în stradă, iar alta filma și critica medicii care au venit cu ambulanța

(VIDEO) O femeie a născut în stradă, iar alta filma și critica medicii care au venit cu ambulanța

O tânără a născut în orașul Dzerjinsk din Rusia chiar în plină stradă. Cazul ei a ajuns în atenția presei și a autorităților după ce o altă femeie a publicat un filmuleț în care critica medicii veniți cu ambulanța în timp ce proaspăta mămică stătea întinsă pe jos fără ca măcar să fie acoperită cu un prosop.

Atât mama, cât și băiețelul ei, se simt bine. Ulterior jurnaliștii au oferit mai multe detalii despre caz – proaspăta mămică nu era la evidența niciunui medic, nici nu-și cunoștea termenul de sarcină și este din altă localitate, iar din acte avea la ea doar o copie xerox a pașaportului.

Autoritățile locale au anunțat că vor investiga cazul, dar conform primelor date, ambulanț a ajuns la fața locului în 16 minute când copilul era deja născut și medicii i-au acordat ajutor femeii, iar ulterior copilul și mama au fost duși la spitalul din regiune.

Femeia care a filmat ar fi declarat că ambulanța de fapt a venit peste o oră de la chemare. Totodată, potrivit ei, medicii nu aveau nicio reacție și ar fi început să ajute mama și copilul abia după ce la ei s-a ridicat vocea.

Video publicat a trezit mai multe reacții negative la adresa celei care filma. În comentarii lumea o condamna că în loc să ajute ea filma, mai ales că proaspăta mămică nici măcar nu era acoperită cu ceva și stătea semigoală întinsă pe jos.

 

 

Sursa: NTV; Kanal 360

Adaugă comentariu