Mămica Mea

(VIDEO) Misterul de la Grand Elysee: tainele familiei lui Sergiu Postica

(VIDEO) Misterul de la Grand Elysee: tainele familiei lui Sergiu Postica

Dintotdeauna societatea a avut și are nevoie de exemple frumoase către care să facă trimitere atunci când se vorbește cu încântare: ei au reușit, ei au dezvoltat afaceri, familia lor este un model demn de urmat, acesta este un om cu verticalitate. Aceste calificative pot fi atribuite în totalitate familiei Postica.

Datorită temelor sociale dezvoltate în live-urile sale de pe Facebook, Sergiu Postica a devenit un favorit al diasporei și al concetățenilor care gândesc și simt la fel. „Cândva, ca să te faci auzit, trebuia să scrii la un ziar, trebuia să te duci la televiziune. În timpul de față, având un telefon și un cont în pe facebook, în cazul meu, mi-am dat seama că pot să fac un video și să ajungă la milioane de oameni. Asta-i extraordinar. Știți, pur și simplu îți exprimi punctul tău de vedere, te faci auzit. Auzi oamenii, la același televizor nu știi ce gândesc oamenii, aici vezi imediat. Eu seara, stau câte o oră și răspund înapoi”, ne-a povestit Sergiu Postica.

Soția, Ludmila, este primul și cel mai important recenzor al activității soțului. Timp de 17 ani ei formează un cuplu frumos, iar cei 3 copii ai lor sunt cea mai frumoasă realizare.

Iar proiectul de suflet al familiei Postica este Grand Elysee, un palat care găzduiește evenimente frumoase și care a devenit una dintre cele mai dorite locații pentru sute de miri și mirese. Sala restaurantului este una impunătoare. Detaliile fac diferența. 

În video de mai jos puteți vedea cum trăiește și cu ce se mândrește familia Postica:

 

Ne bucurăm că avem exemple de familii frumoase și împlinite care ne motivează să vedem cât de frumoasă este viața! Dacă doriți să aflați primii despre noile noastre video, faceți klick pe clopoțelul canalului nostru de youtube.

 

Foto: www.facebook.com/ludmila.p.ge