22 de semne că ești pregătită de a avea un copil

22 de semne că ești pregătită de a avea un copil

Cine este gata să aibă un copil? S-ar putea să fii chiar tu, dar mai puțin să conștientizezi acest fapt. Consultă următorii indicatori (îi poți lua mai mult sau mai puțin în serios) și vezi dacă sunteți pregătiți pentru conceperea unui copil. Iar dacă da, „foc la ghete”!

1. În mod literal oriunde te întorci, e un copil. Ba nu, sunt mulți copii. De fapt, abia acum ai început să îi observi și să le urmărești comportamentul.

2. Te-ai „făcut în patru” pentru a-i da câinelui numele tău preferat. Nu ar fi ciudat să ai un copil pe nume Niko, nu-i așa?

3. Te furișezi în magazinele specializate pentru copii, dar pentru a fi la curent cu noile tendințe? Aha, mai și cumperi câte ceva însoțită de simpla frază :„Lasă să fie!”

4. Devii geloasă atunci când vezi o mamă împingând căruciorul pe care l-ai ales deja. Sigur că costă la fel de mult ca o mașină decentă, dar nimic nu este prea bun pentru copilul vostru nenăscut.

5. Regreți cantitatea de sânge eliminată odată cu fiecare menstruație lunară.

6. Aveți un cont pe Pinterest doar cu idei ce ține de viitorii părinți și copilași.

7. Ai ruinat o petrecere, întrebând necondiționat oaspeții: "Ce crezi tu despre circumcizie?" Ei bine, trebuie să știți!

8. Poți să dormi într-o noapte puțin sau deloc, iar a doua zi să fii în formă. Susțineți acest lucru timp de patru ani și sunteți atât de pregătiți încât astfel de nopți nu se lasă decât așteptate.

9. Fără ca să vă dați seama de necesitate, ceva imposibil de drăguț și mic ar putea să se arunce în coșul tău de cumpărături, din secția pentru copii.

10. Ai tendința de a-ți schimba garderoba cu ținute destul de largi și argumentezi că e la modă, dar în gând îți spui că va prinde bine, de ce nu, și în alte cazuri.

11. Aveți la dispoziție teste de sarcină la domiciliu chiar înainte de întârzierea menstruației. Rațiunea dvs: Când sunteți gravidă, ați putea fi prea obosit pentru o alergare la farmacii!

12. Deodată sunteți foarte interesat de conținutul de acid folic din fiecare produs alimentar.

13. Ești tot mai curioasă despre experiența mamei de a duce sarcina și de a naște? Acum sperăm că lucrurile s-au îmbunătățit.

14. Istoricul căutărilor Google conține întrebări precum „cum afectează cofeina un făt în creștere?"

15. Te uiți foarte mult în oglindă, doar încercând să-ți imaginezi cum vei arăta cu burtică.

16. Ați verificat toate grădinițile și școlile din apropiere.

17. Ai tot mai mulți „colțuni” în care îți pui economiile. Sau ți-ai făcut și un cont bancar pentru viitorul copil.

18. Faceți tot ce puteți pentru a vă ascunde invidia atunci când un alt prieten anunță că soția îi este însărcinată.

19. Știi deja exact cum îi vei spune partenerului tău vestea. Cât mai original desigur, că e în vogă, nu?

20. Te muți în casă nouă, doar dacă este și cu o cameră pentru viitorul copil.

21. Îi amintești soțului despre cerințele financiare în caz că apare un copil.

22. Vă iubiți în fiecare seară! 

 

Sursa:parents.com, psychologies.ro

Adaugă comentariu