Vedeți câteva idei creative de utilizare a sacilor menajeri

Vedeți câteva idei creative de utilizare a sacilor menajeri

Încărcați cu deșeuri și aruncați la gunoi – aceasta este menirea sacilor menajeri. Dacă însă aceștia ajung în casa unei meșterițe sau a unui meșter iscusit, atunci se pot transforma în obiecte utile pentru gospodărie (covorașe, coșulețe), dar și accesorii (genți, pălărioare), și jucării pentru copii.

Care este avantajul acestui „material” pentru respectivele obiecte? Este ieftin și poate fi procurat și din piețe, și din magazine; este moale și acumulează căldură; este rezistent la umezeală și se usucă repede; nu necesită îngrijiri speciale.

Materialele necesare pentru viitoarele covorașe și accesorii: saci menajeri de diferite culori și mărimi, foarfece, croșetă. Dacă doriți să croșetați un covoraș (inclusiv pentru baie), aveți nevoie și de o plasă care va sta la baza covorașului și care nu-i va permite acestuia să lunece pe podea, teracotă sau orice altă suprafață.

Sacii se taie în fâșii de 1-2 cm, în funcție de grosimea acestora. Fâșiile se unesc între ele (filmulețele de pe internet vă pot ajuta în acest sens) și… start!

Vedeți mai jos câteva idei pe care le puteți realiza cu materialele indicate mai sus, la care adăugați fantezie, răbdare și timp.

 

Foto: stranamam.ru, doctorpol.ru, fsakhalin.ru,

fb.ru, newswomens.ru, orion-r.ru; livemaster.ru, efariya.ru

Adaugă comentariu