10 întrebări despre îngrijirea nou-născutului, cu Olga Gutium

10 întrebări despre îngrijirea nou-născutului, cu Olga Gutium

Pe 22 mai, Odoras.md organizează cea de-a III-a ediție a Festivalului Graviduțelor din 2020! În cadrul evenimentului, medicii invitați te vor ajuta să-ți pregătești bagajul de cunoștințe cu toată informația necesară despre naștere, alăptare și îngrijirea nou-născutului.

De această dată, consultantul superior în alăptare, Olga Gutium, invitată de compania Bayer, va prezenta tema: 10 întrebări despre îngrijirea nou-născutului: soluții pentru mame și bebelușii lor. Cu o experiență profesională de peste 5 ani, Olga este mamă a trei copii și co-fondatoare la „Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării”.

Evenimentul se va transmite LIVE la ora și ziua indicată, dar invităm și 50 de persoane în sală, conform regulilor de siguranță. De asemenea, toți participanții care vin la eveniment sunt rugați să poarte mască de protecție, iar Odoraș va avea grijă să-ți pună la dispoziție un dezinfectant la intrarea în sală.

Fiecare participant va primi garantat un cadou, iar cei mai norocoși vor avea parte și de surprize generoase la tombolă. De asemenea, Decor LLux pregătește un decor deosebit, iar fotografa Irina Spinei Photography va avea grijă să te surprindă plăcut cu o mulțime de fotografii profesioniste de la eveniment!

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/15gw
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI!

Adaugă comentariu