8 motive pentru care să vii la Crăciunul Copiilor 2015

8 motive pentru care să vii la Crăciunul Copiilor 2015

Dacă încă nu ai procurat un bilet pentru Crăciunul copiilor 2015 - cel mai mare bal de sărbători cu Odoraş!, îți dăm noi câteva motive pentru care s-o faci imediat!

 

1. Laboratorul Mendelevium va veni cu o adevărată nebunie la sărbătoare! Copiii mai mărişori vor fi captivaţi, de-a dreptul, de experimente curioase şi fantastice! Toate se vor întâmpla într-o atmosferă de poveste!

 

 

2. Centrul de dezvoltare timpurie EduMaxima va fi prezent la Crăciunul copiilor cu multe ateliere de creație pe placul oricărui copil. Cei mai mici odorași vor putea să-și încerce abilitățile creative confecționând omuleți de zăpadă, brăduți și tot felul de lucruri amuzante din diferite materiale pentru creație. Copilașii mai mari vor avea posibilitatea să-și creeze propriile semne de carte cu tematică de iarnă; Brăduți și jucării pentru pomul de Crăciun. Iar pentru fetițe-crăciunițe, EduMaxima a pregătit ateliere-surpriză!

 

3. La eveniment veți putea face o poză în fața aparatului magic pe care o veți primi printată. Mai mult decât atât, poza va putea fi distribuită imediat și pe facebook, aşa încât toată lumea să ştie la ce sărbătoare frumoasă sunteţi!

 

4. Clubul de distracţii pentru copii "Buburuza Mela" va veni la eveniment cu activităţi frumoase şi personaje de poveste! Face painting (desen pe faţă), concursuri, distracţie la un mini teren de joacă şi o întreagă echipă de animatori - veţi găsi de toate în zona Buburuza Mela. 

 

5. Ursuleţul TEDI va aduce în dar fiecărui copilaş o pungă plină cu biscuiţi gustoşi şi suc! Astfel coşul Tedi va conţine: câte un suc Tedi GO, Tedi biscuiţi cu cereale şi ciocolată, Tedi biscuiţi cu ciocolată albă, Tedi biscuiţi cu unt, Tedi Strudelino în 3 sortimente: vişină-mere, scorţişoară-mere şi mix de fructe.

 

6. Mămicile şi fetiţele care au fustiţe marca Pupi vor putea participa la defileul de modă de la eveniment! Scoteţi-le din garderobă şi haideţi la Parada fustiţelor Pupi!

 

7. Centrul Educaţional Carul Cunoştintelor va veni la sărbătoare cu o mulţime de activităţi interesante!

- Maimuţa "Ciuci" va face mini interviuri cu copiii, în căutarea celor mai haioase raspunsuri;
- Maimuţica va pregăti şi multe jocuri distractive şi concursuri, cu mici daruri pentru fiecare;
- Tot aici va fi şi un televizor improvizat, de unde picii îi vor putea felicita pe cei dragi cu ocazia sărbătorilior de iarnă;
- La "Carul Cunoştinţelor" se vor colora şi figurine haioase din gips - maimuţele, simbol al noului an;
- De asemenea, micuţii vor putea meşteri o aplicaţie de Crăciun - gentuţă pentru cadouri și vor confecționa jucării pentru brad din materiale naturale.


 

 

8. Toți copilașii prezenți la povestea de Crăciun, vor primi daruri gustoase și frumoase de la Moș Crăciun.

Copiii vor fi antrenați în activități distractive de următoarele centre de creație: Picasso, Glamour Girl, Buburuza Mela, Smart Start, Ram Zam Zam, Cecefel, Fastrack kids, Quo Vadis, ABeZe, Piccoli Club (Montessori), Ţara de Nisip, Miriam, Creativo, Znaika, Amighen, EduMaxima, Carul Cunoştinţelor, Kedem, Grădiniţa ABC. 

Oferă-i copilului tău o sărbătoare inedită care vor participa o mulțime de centre de creație, cu ateliere creative și distractive.

Mai multe detalii despre eveniment AICI. Evenimentul pe Facebook AICI

Noi te așteptăm la sărbătoare!!!

Biletele pot fi procurate la redacţia Odoraş (Casa Presei, et. 5, bir, 520) sau online, pe www.iticket.md. Telefon de contact 079955436.

Adaugă comentariu