Activități de weekend, 15-16 iulie 2017

Activități de weekend, 15-16 iulie 2017

 

Sâmbătă, 15 iulie:

 

Spectacol: „Iubesc mușețelul” (Люблю ромашки)

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba rusă. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Don’t Touch Me Day II – Catus Festival

Când?  Sâmbătă, 10:45 – 14:00

Unde?  Artico; bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 169

Zeci de cactuși, mâncare din bucătăria Mexicană și Spaniolă, bunătăți pentru vegetarieni și vegani, înghețată și băuturi răcoritoare, activități pentru copii și maturi, ateliere de creație și multe altele, la cea de-a doua ediție Don't Touch Me Day! Preț: 30 de lei. Detalii AICI.

 

Elaborarea deciziilor care schimbă vieți

Când?  Sâmbătă, 09:45 – 16:45

Unde?  Bd. Dacia, nr.23

La eveniment sunt invitate toate persoanele care vor să înceapă să elaboreze decizii, nu doar să le ia, cei care doresc să experimenteze pe propria piele 3 metode de elaborare a deciziilor, dar și cei care vor să-și înțeleagă deciziile greșite din viață. Detalii AICI.

 

Atelier de creat insigne din lemn

Când?  Sâmbătă, 14:00 – 15:30

Unde?  Atelier 99; str. Studenților, 9/11

Pe 15 iulie ai oportunitatea de a confecționa cele mai deosebite insigne din lemn. Acest mic accesoriu a devenit extrem de popular și dacă dorești să ai în colecția ta câteva insigne din lemn, atunci acest workshop e ceea de ce ai nevoie. Aici îți poți demonstra toată creativitatea petrecând timpul într-o companie plăcută, unica de ce vei avea nevoie este buna dispoziție. Detalii AICI.

 

Atelier de nutriție

Când?  Sâmbătă, 10:45 – 14:00

Unde?  Kentford; bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202

În cadrul atelierului se va discuta despre: Cum să hrănim copiii acasă ținând cont de alimentația acestora la școală sau grădiniță? Este oare suficientă mâncarea pe care o primește copilul la grădiniță sau școală? Ce alimente le oferim copiilor ca să completăm neajunsurile alimentației din școli și grădinițe? Răspunsul la aceste întrebări le veți afla pe durata atelierului. Detalii AICI.

 

Mother’s Day Chișinău 2017

Când?  Sâmbătă, 13:00 – 16:00

Unde?  CC Jumbo; str. Decebal, 23/1

A venit timpul mamelor - deștepte, frumoase, feminine și fermecătoare să se distreze participând la concursuri vesele cu cele mai reale cadouri și să savureze din programul distractiv pregătit special pentru ele! Detalii AICI.

 

Degustare de vin

Când?  Sâmbătă, 14:00 – 18:00

Unde?  Turnul ALB; Costești

Un eveniment inedit și util unde veți învăța cum să apreciați un vin de calitate, cum să îl alegeți pe cel mai potrivit în funcție de mâncarea pe care o savurați, cum și în ce condiții se păstrează vinul și multe altele. Profitați de această ocazie pentru a cunoaște mai bine tainele și ritualul degustării de vin. Detalii AICI.

 

Summer Sounds

Când?  Sâmbătă, 17:00 – 01:00

Unde?  Cinematograful Buiucani; str. Onisifor Ghibu, intersecție cu str. Nicolae Costin

Vrei să te detașezi de rutina zilnică? A trecut jumătate de vară și nu ai reușit să te relaxezi? Fii parte a deschiderii sezonului, plonjând în atmosfera celebrului festival „Woodstock” din 1969 și în cel mai hippie vibe al verii. Mergi la eveniment pentru a te distra alături de cele mai tari trupe autohtone, muzică bună și emoții trăite la maximum. Detalii AICI.

 

DRUMEȚII organizate în Codri

Când? Sâmbătă – Duminică; 11:00

Unde? Complexul Etno - Cultural VATRA

Dacă vă doriți să aveți parte de week-end excepțional petrecut în Codri, atunci vedeți aici ce oportunități vi se oferă. Excursiile date vă vor umple de energie și sănătate. Detalii AICI.

 

Distracție cu toată familia

Când? Sâmbătă - Duminică

Unde? Acasă

Bucură-te de weekend și petrece-l cu cei dragi alături! Distrează-te împreună cu copilul tău și confecționați floricele frumoase, care ulterior le puteți dărui celor dragi. Detalii AICI.

 

Filmul „Omul – Păianjen: Întoarcerea acasă” 3D (RO/RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

Încântat de experiența alături de Avengers/Răzbunătorii, Peter Parker revine acasă și încearcă să-și urmeze rutina zilnică. Însă, deși viața de licean și cea de acasă, alături de mătușa May (Marisa Tomei), pare cea a unui adolescent obișnuit, cu ajutorul mentorului său, Tony Stark (Robert Downey, Jr.), Peter descoperă ce puteri atipice are și cum le poate folosi. Detalii pe patria.md

 

 

Duminică, 16 iulie:

 

Spectacol: „Auzi-mă”

Când?  Duminică, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba română. Pot participa copiii de la 5 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Competiția de înot „Ghidighici Sea Mile” 2017

Când?  Duminică, 07:00 – 13:00

Unde?  Plaja Ghidighici

Sea Mile este competiţie de înot în apă deschisă pe lacul Ghidighici. În 2017 cursa grandioasă de înot în apropierea Chişinăului va avea loc a cincea oară. Detalii AICI.

 

Festivalul Cultural „Hai la piersici” 2017

Când?  Duminică, 08:00 – 17:00

Unde?  Satul Tudora, raionul Ștefan-Vodă

Sunteți invitați la un festival irezistibil de delicios și aromat. Detalii despre eveniment și program AICI.

 

Petrecerea „Minnie Mouse”

Când?  Duminică, 11:00 – 13:30

Unde? Glamour Girls; str. Miron Costin, 18/1

Salonul „Glamour Girls” vă invită într-o lume roz cu muzică, umor, aventură și culoare. Fetițele se vor distra cu proceduri de frumusețe și vor învăța să facă fustițe tutu, după care va avea loc defilarea pe podium. De asemenea, micile cliente vor beneficia de o sesiune foto și surprize. Preț 250 de lei. Detalii AICI.

 

Yardsale! Fluturi în stomac!

Când?  Duminică, 13:00 – 21:00

Unde? Muzeul de Etnografie; str. Mihail Kogâlniceanu

Petrece un weekend de neuitat în incinta Muzeului de Etnografie din Chișinău. Veți admira sălile și expozițiile muzeului, veți vizita vivariumul, veți savura limonade delicioase etc. Preț: 50 de lei. Detalii AICI.

 

Ateliere de creație pentru copii

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde? Bd. Mosova, 2; str. Alba Iulia, 77/18; bd. Dacia, 49/14

Copiii de la 5 ani au posibilitatea să petreacă un weekend de neuitat și să confecționeze diferite lucrări interesante. Vedeți în imaginea de mai jos orarul activităților. Detalii AICI.

 

Filmul „Sunt un mic ticălos 3” în 3D (RO/RU)

Când?  Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

Steve Carell le dă voce gemenilor Gru și Dru, Kristen Wiig, soției lui, Lucy, iar Trey Parker este vocea din spatele celui mai redutabil inamic pe care Gru va fi nevoit să-l înfrunte, Balthazar Bratt, un fost copil-vedetă încremenit în anii ’80, când a cunoscut o fulgerătoare ascensiune, apoi decădere ca protagonist al unui serial TV care a fost anulat brusc. Detalii pe patria.md

 

Filmul „Mașini 3 în 3D”(RO/RU)

Când?   Sâmbătă - Duminică

Unde?  Cinematograful Patria. 

De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm. Detalii pe patria.md

Foto: tickle-toes.com; facebook.com

Adaugă comentariu