De sărbători, copiii au nevoie de MIRACOLE! Vezi cum îl poți face să creadă în ele

De sărbători, copiii au nevoie de MIRACOLE! Vezi cum îl poți face să creadă în ele

 

Sărbătorile de iarnă înseamnă nu doar cadouri și zăpadă, ci și multă magie. Iar copiii, precum se știe, iubesc miracolele. Atunci de ce să nu le oferim o doză în plus de zâmbete, bună dispoziție și multă magie? Cel care promite să facă față acestei provocări este Laboratorul X - un show științific, conceput pentru copii cu vârsta între 4 și 16 ani. 

Laboratorul X este locul unde show-ul, știința și magia merg mână în mână datorită renumiților Profesori Y și X, care știu cum se produc minunile științifice. Ei, la rândul lor, vor avea nevoie de ajutor din rândul celor mici, pentru crearea experimentelor legate de:    

- Crearea zăpezii;

- Cristalele de Crăciun;

- Producerea de înghețată, vată de zahăr în bucătăria moleculară;

- Obținerea viermilor din plastic;

- Crearea curcubeului;

- Exploziile cu azot;

- Experimente cu foc, gheață uscată și energie electrică!

Acestea, dar și multe alte surprize legate de tematica sărbătorilor de iarnă au fost pregătite de Laboratorul X pentru toți copilașii curioși și dornici de cunoștințe. Scenariile pentru Anul Nou marca "Laboratorul X" a fost adaptat pentru grădinițe, școli, centre de dezvoltare a copilului, domiciliu, petreceri corporative sau pot avea loc chiar în aer liber!

Pentru mai multe detalii puteți apela la unul dintre cele două numere de telefon - 068289111 079345678 sau lăsând un mesaj pe pagina de facebook a Laboratorului X.

Foto: Laboratorul X; trueplookpanya.com

Adaugă comentariu