Apel la ajutor pentru un copil aflat în comă

Apel la ajutor pentru un copil aflat în comă

Maxim este unul din cei doi copii ai lui Marin și Nelea Tofan, locuitorii satului Mănoilești, raionul Ungheni. Ziua de 27 septembrie 2012 părea să fie o zi frumoasă și plină de bucurie pentru Maxim. Nenorocirea însă a venit ca un trăsnet. Nimeni nu bănuia că în acea zi, dorind să traverseze drumul, acesta va fi lovit de o mașină. Totul s-a petrecut chiar în fața părinților și ai surioarei care veneau din Ungheni și pe care Maxim alerga să-i întâmpine.

Acum, Maxim, care odinioară era băiat inteligent, plin de viață, cu simțul umorului, și care mereu le aducea bucurie părinților, profesorilor și prietenilor, este pironit de un pat de spital cu traumatism cranio-cerebral grav, contuzie cerebrală de trunchi de gradul II și comă de gradul II.

Din ziua accidentului părinții lui încearcă să se descurce cum pot, împrumutând bani pentru necesitățile curente. Maxim însă şi până azi se află într-o stare gravă. Este permanent în stare postcomatoasă cu evoluția în status vegetativ.

După multe încercări și tratative cu diferiți medici, o clinică germană a acceptat să-i acorde o nouă operație la creier care după spusele medicilor are să dea rezultate. Pentru această operație este nevoie de 100 000 de euro. Este o sumă enormă și imposibilă pentru părinți.

Aceștia vin cu un îndemn să contribuiți la salvarea vieții lui Maxim.

Donațiile le puteți face la numărul contului:

TOFAN MARIN

c/f : 2000036032486

C/d : 2252335505

B.C. AGROINBANK S.A. fil. UNGHENI.

Pentru mai multe detalii apelați la nr. de telefoane: 0236-73-2-60 sau 069-158-326.

 

Odoraș a decis să ajute familia Tofan și în cadrul celor 4 evenimente care au loc în perioada 1-4 iunie la Moldexpo va fi plasată o boxă de donații pentru ca participanții și organizatorii să contribuie cu cât pot. 

 

Foto simbol: forbes.com

Adaugă comentariu