Ce trebuie să mănânci înainte și după antrenament

Ce trebuie să mănânci înainte și după antrenament

Se apropie primăvara și toți își doresc ca în noul sezon să arate impecabil. De aceea, unii dintre voi au început deja să frecventeze sălile de sport pentru a-și reveni în formă după perioada de iarnă. Iar dacă îți dorești cu adevărat să obții anumite rezultate, este necesar ca pe lângă activitatea fizică să ai o alimentație corectă și echilibrată, mai cu seamă trebuie să știi: CE SĂ MÂNÂNCI ÎNAINTE ȘI DUPĂ ANTRENAMENT!

Un nou seminar caritabil despre alimentația va avea loc la 12 februarie, iar organizatorii promit că în cadrul acestuia vom învăţa cum trebuie să ne alimentăm corect înainte și după antrenament.

În cadrul seminarului, trainerul de fitness și aerobic al ABC fitness school Moldova, Elena Ozun, care are o experiență de peste 6 ani, fiind și specialist în remodelare corporală, va aborda următoarele teme:

- Importanța macronutrienților pentru un rezultat eficient
- Alimentația înainte și dupa antrenament:
     - cu obiectivul de a reduce grăsimea din corp
     - cu obiectivul de a crește masa musculară
     - pentru sportivi
- Cum e posibil să slăbești și să adaugi masă musculară în același timp
- Suplimentele alimentare și sportive în dependență de obiectiv

Elena Ozun este, de asemenea, un promotor activ al modului de viață sănătos în Republica Moldova, având numeroase apariții în media și televiziune, organizatoare de evenimente și proiecte pe tema nutriției și a fitnessului ca: Proiectul de slăbit „The Power of Jumping”, Convenția internațională de aerobic și fitness, AFIM.
A format peste 70 de instructori internaționali de fitness și aerobic în Republica Moldova și a monitorizat slăbirea a peste 300 de femei! Este co-fondator și trainer ABC fitness school Moldova, distribuitor exclusiv de Jumping fitness în Moldova și România, și fondatoarea studioului de fitness pentru femei „Move it”.

La eveniment vei găsi răspunsurile la toate răspunsurile legate de alimentația ta înainte și după antrenamente. Cu siguranță, după participarea la acest seminar viziunea ta asupra alimentației se va schimba foarte mult și vei reuși să obții rezultatele la care visezi.

Evenimentul este organizat de ABC fitness school Moldova. Participarea la seminar costă 50 de lei, banii adunați vor fi donați în scopuri caritabile și anume comunității #SaveTeresa. Înregistrarea se face AICI. Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe facebook sau la telefon 060 921 321.

Foto simbol: citydog.by; citruworld.es; smorgonmilk.by; aranetta.ru; facenook.com

Adaugă comentariu