Cu ce regularitate trebuie făcută ultrasonografia în sarcină și poartă vreun pericol? Opinia medicului obstetrician-ginecolog

Cu ce regularitate trebuie făcută ultrasonografia în sarcină și poartă vreun pericol? Opinia medicului obstetrician-ginecolog

Medicul obstetrician-ginecolog de categorie superioară de la Spitalul Internațional Medpark, Corina Cardaniuc, este unul dintre invitații speciali ai evenimentului Festivalul Gravidelor din 29 noiembrie. În cadrul seminarului, medicul va vorbi despre importanța ultrasonografiei în sarcină, câte investigații ecografice trebuie să efectueze obligatoriu femeia gravidă și dacă sănătatea mamei sau a bebelușului sunt supuse unui risc din cauza efectuării examenului ultrasonografic.

De asemenea, medicul va informa participanții despre schimbările care au loc în organismul femeii în timpul sarcinii, ce este normal să se întâmple pe parcursul sarcinii și ce reprezintă un adevărat pericol.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL:  http://s9.ro/11ps
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai mulți părinți despre el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

Adaugă comentariu