Emoționant! Lacrimi de fericire în ochii copiilor bolnavi de cancer

Emoționant! Lacrimi de fericire în ochii copiilor bolnavi de cancer

Lacrimi de fericire în ochii copiilor bolnavi de cancer care sunt internați la Institutul Oncologic din țară. Campania „Luminează cerul copilăriei”, organizată de Chicco și Farmacia Familiei, a luat sfârșit și a reușit să-și atingă scopul inițial propus, au adus zâmbete pe fețele micuților care luptă cu o boală grea.

Suferința și greutățile prin care trec acești nevinovați copilași împreună cu părinții lor ne afectează profund și nu ne lasă indiferenți. Organizatorii campaniei „Luminează cerul” au făcut o faptă bună, aducând un strop de speranță și bucurie în suflete acestor micuți, care în fiecare zi așteaptă să se întâmple o minune în viața lor.

Această acțiune frumoasă a putut fi realizată numai cu ajutorul oamenilor de bună credință care, cumpărând un produs Chicco de la Farmacia Familiei în perioada 1-28 februarie, au donat 10 lei copiilor bolnavi de cancer. Banii adunați din această campanie au ajuns la destinație, iar acești micuți s-au bucurat din plin de cadouri frumoase și momente de suflet trăite alături de câțiva interpreți autohtoni.

Întreg momentul poate fi urmărit în reportajul de mai jos. Și nu uita: „Nu contează cât de mare este darul, contează cu câtă dragoste îl oferi…”.

Foto simbol: fightforlife.ro

Adaugă comentariu