Şezătoarea Mamelor ajunsă la ediţie „aniversară”

Şezătoarea Mamelor ajunsă la ediţie „aniversară”

Devenită deja tradiţie, Şezătoarea Mamelor a ajuns la cea de-a XX-a ediţie. De 3 ani, revista Odoraş ajută mamele să fie mai informate şi mai bune în „profesia” lor. Pe 18 mai a avut loc o nouă întâlnire, iar de această dată, la eveniment s-au adunat şi un număr record de graviduţe, semn bun, în Moldova creşte natalitatea. 

La cea de-a 20-a întâlnire, mamele au aflat informaţii preţioase de la un medic otorinolaringolog de excepţie, Ofelia Ivasi, care a discutat despre „Afecţiunile ORL la copii”. Ea le-a recomandat mamelor să evite pe cât de mult posibil medicamente şi decongestionantele nazale la copii, atunci când nu este cazul, pentru că în asemenea cazuri pot crea mai multe probleme decât oferi soluţii. Ea le-a spus mamelor să nu pună de sine stătător „diagnoze” copiilor sau după „gura lumii”, ci să se adreseze medicilor specialişti. O soluţie eficientă şi care nu dăunează năsucurilor copiilor este sprayul nazal 7 actifes de la 3Chenes Laboratoire.

O altă temă discutată la eveniment a fost “Balonarea vs Colicii la bebeluşi”, temă abordată de Dorina Rotaru, neonatolog şi colaborator ştiinţific. Medicul a explicat diferenţa dintre colici şi balonări, a explicat cauzele acestora şi le-a recomandat mamelor mai multe metode de a le uşura copilaşilor disconfortul. Totodată, neonatologul le-a dat sfaturi utile şi cum să reziste „psihologic” şi să treacă mai uşor peste această perioadă. Un preparat eficient pentru bebeluşi şi mămici, care favorizează digestia şi elimină gazele intestinale este Aeris picături.

Cu un defileu de modă senzaţional a venit compania IUVAS, care astfel a lansat noua colecţie de hăinuţe pentru bebeluşi. Micile modele au cucerit la propriu toate participantele.

 

O altă surpriză a serii a fost defileul mămicilor cu burtici pictate. Cinci mămici însărcinate, alese în urma concursului NUK pe site-ul Odoras.md, au fost pictate pe burtici chiar în cadrul evenimentului. Viitoarele mame ne-au povestit ce înseamnă maternitatea pentru ele şi au fost premiate cu daruri speciale de la compania NUK şi Sebocalm.

Mamele prezente la eveniment au putut admira şi procura lucruri frumoase la un mic TÂRG: hăinuţe de la Iuvas, accesorii şi bijuterii de la Luna bijou, lumânări sculptate manual, mărturii pentru botez de la Pao Candles, creme şi alte produse cosmetice bio de la Antos, jucării din textil de la Olga Colun Craveţ, produse de la PollPharma.

Toate mamele au primit daruri generoase de la partenerii evenimentului, câte un body şi o baveţică, biscuiţi Tedi, Aeris picături şi Ferzym, mici atenţii de la Equilibra, Saforelle, Chicco şi Helen Harper, iar apa OM ne-a fost alături ca de obicei. Cele mai norocoase mame au câştigat şi daruri la tombolă. 

Vedeți aici mai multe FOTOGRAFII
Fotografii de Foto d'Or

Adaugă comentariu