Festivalul Mamelor: Nașterea copilului este o mare bucurie și sărbătoare în fiecare familie

Festivalul Mamelor: Nașterea copilului este o mare bucurie și sărbătoare în fiecare familie

Revista online pentru părinți „Odoraș” a organizat a treia ediție din acest an a Festivalului Mamelor, pe data de 13 mai. În cadrul acestui eveniment, participanții au avut posibilitatea să afle informații importante și utile despre cele mai frecvente întrebări ale mămicilor după naștere, alergiile- o provocare a lumii moderne și sfaturi practice pentru creșterea și îngrijirea bebelușilor.

Prima invitată din cadrul evenimentului a fost Tatiana Cebotari, medic obstetrician- ginecolog, reprezentantul companiei Vinamex. Medicul le-a vorbit mămicilor prezente la eveniment despre cele mai frecvente întrebări după naștere și care, de fapt, este răspunsul corect. Printre temele abordate au fost: când uterul va reveni la stare de până la sarcină, când se poartă brâul abdominal, cum să stimulezi lactația, când sunt permise relațiile sexuale după naștere. În cadrul prezentări, Tatiana Cebotari a prezentat produsul Epigen-gel, care este un produs natural pentru îngrijirea și menținerea igienei intime feminine în timpul sarcinii și după naștere. Acest produs mărește imunitatea locală, reduce disconfortul și regenerează microfisurile.

Reprezentantul companiei Alpen Pharma, Panaghiu Nicu, a vorbit despre „Vindecare rănilor cu Tyrosur”. În primul an de viață, dar și mai târziu, pielea copilului necesită o îngrijire mai specială. Uneori pielea poate suferi diverse afecțiuni cauzate de factori interni și externi, cum ar fi: de la scutec, mușcături de insecte, înțepături. Preparatul Tyrosur previne infectarea rănilor, dar și stimulează vindecarea acestora. Tyrosur este un antibiotic, substanța activă fiind tirotricina, distruge peretele bacterial, stopează dezvoltarea celulelor bacteriene și stimulează granulare și epitelizarea.

 

A urmat o scurtă pauză în care mămicile au putut vedea preparatele prezentate la târg.

Despre gama de produse CeraVe a vorbit Podgurski Mariana. CeraVe nu doar hidratează suprafața pielii dar este și singura marcă care oferă o gamă completă de produse care conțin o combinație exclusive de ceramide esențiale necesare unei pieli sănătoase, Ceramidele joacă un rol important pentru sănătatea pielii noastre deoarece acestea compun 50% din stratul de lipide și formează bariera de protecție a pielii, astfel menținând hidratarea. În 2005, medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gama de produse de ingrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii, astfel un an mai târziu, marca CeraVe ia naștere, însă pe piața din Republica Moldova, produsele CeraVe au apărut recent. 

      

Nutriționista, Irina Aniri a vorbit despre brandul Equilibra care este numărul 1 în Italia, producător de cosmetică și suplimente alimentare de cea mai înaltă calitate fondată la Torino. Cu ajutorul suplimentelor Equilibra Moldova, ai șansa să îți atingi scopul dorit și să slăbești cât mai corect, dar rapid și sănătos. Pentru mai multe informații, vă îndemnăm să accesați pagina de facebook, Equilibra Moldova, acolo o găsiți și pe nutriționista Irina, care vă va ghida și oferi mai multe sfaturi pentru o siluetă de invidiat. 

 

    
Totodată, au făcut și o degustație a prăjiturilor pregătite de Cake Bloom.

„Alergiile - o provocare a lumii moderne”, a fost tema abordată de către reprezentantul medical Andrian Rusu, reprezentantul companiei Sperco. Alergiile reprezintă un răspuns imunitar exagerat la substanțele alergenice sau antigenice externe ale organismului. Preparatul Fenokit vine în ajutor mămicilor care se confruntă cu această problemă, este un preparat utilizat în tratamentul alergiei și pruritului la copii de la 1 lună. Fenokit- înlătură rapid și sigur simptomele de alergie fiind un preparat antihistaminic eficient și sigur. L-MAY, este un alt preparat antihistaminic de ultimă generație, conceput pentru a rezolva două probleme clinice majore ale alergologiei moderne la copiii de la doi ani: rinita alergică și urticaria. Armele tale în lupta cu simptomele alergice: Fenokit și L-MAY.

DespreVitamine și minerale necesare sarcinii” a vorbit reprezentantul companiei Vinamex, Ivan Babaraika. În cadrul discuției, a prezentat și recomandat mămicilor preparatul FEROSOM FORTE, care este o sursă inovatoare de fier lipozomal, cu biodisponibilitate şi absorbție maximă, conţine pirofosfat de fier, înglobat în lipozomi prin tehologia LCE. Este potrivit pentru toți membrii familiei și recomandat pentru deficitul de fier de orice severitate.

Următorul eveniment marca Odoraș va avea loc pe data de 27 mai 2022- „Festivalul gravidelor”. Nu rata această ediție, înregistrează-te AICI și participă GRATUIT!

Link pentru înregistrare: 

https://forms.gle/y6Wr4FX66ESd2WRz6 

Vă invităm să fiți cu ochii pe Odoraș pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

 

Foto: Sanda Armash

Decor: Tatiana Racu

 

Adaugă comentariu