Haide la cea mai frumoasă petrecere de Crăciun! Când, unde, cum?

Haide la cea mai frumoasă petrecere de Crăciun! Când, unde, cum?

Pe 15 decembrie, revista ODORAŞ organizează al 6-lea an la rând o superbă petrecere de Crăciun pentru toată familia și, în special, pentru copilași! Ca întotdeauna, va fi o petrecere deoasebită, la care vor participa multe centre de creaţie cu ateliere creative, cu master-class-uri sau ocupații pe placul copiilor. De asemenea, va avea loc un concert de sărbătoare cu vedete autohtone, un târg de Crăciun, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste. De la sărbătoare nu va lipsi Moş Crăciun, care va veni cu daruri plăcute pentru fiecare copilaş!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, cu începere de la ora 15.00, și va dura până la ora 18.00, în incinta Casei Sărbătorii, str. Ghioceilor, 1 (Moldexpo). 

La eveniment pot participa copilaşi de diferite vârste. Fiecare va găsi activităţi pe placul său - jocuri, desene şi aplicaţii, workshop-uri de creaţie cu tematica sărbătorilor de iarnă, ateliere de gătit, desene pe faţă, puzzle, saltele gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum.

Toți copiii, indiferent de vârstă, au nevoie de bilet de intrare. Biletele pentru copii costă 300 de lei, iar cele pentru părinții/bunicii care îi însoțesc pe copii costă 50 de lei. Biletele pot fi găsite pe https://iticket.md/event/craciunul-copiilor-2018 sau la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact 079955436.

CADOURI & TOMBOLĂ. Moş Crăciun va bucura cu daruri plăcute toţi copiii de la sărbătoare! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii la finalul evenimentului.

CARITATE. Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată! Între timp vom scrie și articole despre aceste familii de eroi, care au adus câte 3-4 copii odată pe lume.

Moderatorul evenimentului va fi interpretul ADRIAN URSU.

CENTRE DE CREAŢIE

- Școala de calcul mintal Soroban,

- Smart Kids,

- Azur ART,

- Dovleceii,

- Glamour Girls,

- Smart start,

- Amighen,

- Cecefel,

- Fast Track Kids,

- Țara de nisip,

- Stația de Creație cu Irina Cazan, 

- Laboratorul X, 

- Centrul de creație pentru copii și adolescenți „Politehnic”, etc.

CONCERT: Adrian Ursu, Adriana Ochișanu, Georgeta Voinovan, Aurel Chirtoacă, Valentina Volontir, Angelica Sîrbu, Nicoleta Sava-Hanganu, Daniela Sclifos, Bety ș.a.

SPONSORI GENERALI: NUK, Tedi, Heinz, Dr Frey, Semana, Bucovina, Savex .

CONTACTE:
Casa Presei, et. 5, bir, 520
Tel - 079955436.

Pentru a fi la curent cu noutățile legate de acest eveniment, inclusiv despre familiile cu tripleți care vor fi ajutate, dar și despre cadourile pe care le vor primi copilașii, vă propunem să dați „participă” sau „interesează” pe pagina de Facebook.

Iată cum a fost anul precedent la această sărbătoare:


 

Adaugă comentariu