Teatrul de Vară va fi de nerecunoscut pe 28 mai! Va avea loc o sărbătoare unică pentru copii!

Teatrul de Vară va fi de nerecunoscut pe 28 mai! Va avea loc o sărbătoare unică pentru copii!

 

În 28 mai, începând cu ora 15.00, la Teatru de Vară din Chișinău, va avea loc cel mai inedit eveniment al primăverii: Magic Day! Scena, dar și întreg teritoriul va fi de nerecunoscut! Va fi o zi plină de bucurie, culoare și magie, dedicată celor mici, dar și celor mari, deopotrivă.

Programul evenimentului va cuprinde mai multe momente interesante:  

  • BUBBLE UP – un super show cu bule de săpun;

 

  • MAGIC LAB – laboratorul unde știinta devine distracție;

 

  • Momente de magie cu magicieni;

 

  • Desene pe apă – te lasă uimit cât de magic arată culorile pe apă;
  • Căsuța Magicianului – locul unde copiii vor învăța, gratuit, cum se fac trucurile de magie;

 

  • Magic Mirror - oglinda magică pentru amintiri de neuitat.

Pe întreg teritoriul Teatrului de Vară vor fi organizate locuri de relaxare pline cu delicii dulci, spații de joacă pentru copii și multe concursuri distractive.

 

Invitatul special al evenimentului va fi nimeni altul decât cunoscutul Magician Robert Tudor! Acesta va veni din România cu un spectacol de magie plin de umor și trucuri uimitoare! Finala concursului Românii au Talent - sezonul 5,  Vocea Romaniei Junior în calitate de prezentator sau spectacolul Focus Pocus de la Chișinău din 2016, sunt doar câteva dintre show-urile care l-au facut celebru pe Robert Tudor.

“Magia înseamnă mai mult decât niște trucuri, înseamnă o depășire a limitei dintre imaginar și real, iar cel mai important este ca după spectacolul de magie oamenii să rămână cu sufletul plin, bateriile încărcate și cu zâmbetul pe buze”, spune magicianul Robert Tudor.

Nu uita să iei cu tine buna dispoziție, să-i iei pe cei dragi și haide să petrecem împreună o zi magică! Ne vedem la Magic Day!

Bilete găsiți online pe iticket.md și la numărul de telefon 078 886 033. Biletele costă (doar) 120 lei, iar pentru o familie formată din doi adulți și doi copii, beneficiați de Family Ticket, care costă 360 lei. Copiii de peste 3 ani achită biletul integral. 

Citeşte şi: Show spectaculos de MAGIE la Teatrul de Vară. Află când e şi de ce trebuie să vii!

Foto: magicianul.com; facebook.com

Adaugă comentariu