Seminar despre naştere, alăptare şi sănătate pentru toate mămicile cu burtici!

Seminar despre naştere, alăptare şi sănătate pentru toate mămicile cu burtici!

Viitoarele mame, dar şi femei care se pregătesc de sarcină, îşi dau întâlnire la un seminar informativ şi relaxant despre naştere, alăptare şi protejarea burticii (intestinului) pe perioada de vară.

Pe 2 iunie Revista Odoraş organizează o nouă „Şezătoare a Mamelor”. La eveniment sunt invitate nu doar femeile însărcinate, dar şi orice mămică interesată de teme şi chiar tătici!

Vom discuta despre „Naşterea şi parteneriatul la naştere” cu Ana Josan, obstetrician-ginecolog la Medpark, despre „Metode de sporire a lactaţiei şi întărire a imunităţii” şi despre „Protejarea intestinului în perioada de vară” (atât a copiilor, cât şi a viitoarelor mame) cu Dorina Rotaru, neonatolog şi colaborator ştiinţific.

Organizatorii promit surprize şi pregătesc multe informaţii utile. Fiecare mămică va pleaca de la evenimentul marca Odoraş cu cadouri şi, cel mai important, o mulţime de informaţii utile şi emoţii pozitive.

Amintim că intrarea este GRATUITĂ, în bază de înregistrare, în limita locurilor disponibile.
Pentru a participa, completează FORMULARUL de înregistrare AICI şi urmăreşte evenimentul de pe facebook pentru a primi notificări şi detalii.

Dacă te-ai înregistrat, vino pe 2 iunie, ora 16.45 la Restaurantul Garden Palace pentru a petrece o seară plăcută şi informativă. IMPORTANT.: la eveniment sunteţi rugate să veniţi FĂRĂ COPII! Se acceptă doar copilaşii din burtică.

Dacă nu ai fost niciodată la Şezătoarea Mamelor, organizată de Odoraş şi ajunsă la cea de-a XXI-a ediţie, vezi arhiva evenimentelot AICI. Vedeţi aici un CONCURS pentru mamele care vor veni la eveniment.

PARTENERI: Medpark, PolPharma, Grindex

Heidi, Tedi, Chicco, Equilibra, NUK, Apa OM, NumisMed, Ivatherm, Klorane bebe, Pufies, MaxiKids, Laurette Flowers

Adaugă comentariu