La petrecerea dată de Odoraș s-au distrat pe cinste și mamele, și copiii!

La petrecerea dată de Odoraș s-au distrat pe cinste și mamele, și copiii!

Deși data de 39 august nu există în calendar, la Odoraș ieri a fost ultima zi de vară! Revista online Odoras.md, în parteneriat cu Marimer, a organizat o mega petrecere pentru mămici și copii.

Tematica evenimentului din 8 septembrie a fost marină, așa că majoritatea mamelor și copiilor au purtat haine conform dress code-ului: alb-albastru, cu elemente maritime. Cele mai creative au defilat și au primit daruri de la Marimer.

Atât timp cât mamele s-au relaxat și au socializat la o cupă de șampanie și delicii de la Casa Rinaldi, cei mici au avut un program distractiv complex. Mimii haioși de la Art Group Avanti i-au distrat pe cei mici, dar și pe adulți cu jocuri fără cuvinte și au meșterit pentru ei tot felul de animăluțe și obiecte din baloane, oferite de partenerii de la Decorbal.md

Cu un show special cu clovni și mascote, cu Peppi Ciorap Lung și piratul din poveste, cu jocuri și concursuri a venit Clubul Ciufulica, care au creat o atmosferă veselă și au distrat copiii pe parcursul serii.

Copiii au participat și la diverse ateliere de creație. Au făcut aplicații alături de clubul Țara de Nisip, au desenat și modelat la atelierul pregătit de magazinul de birotică Papirus, l-au desenat pe ursulețul Tedi, au făcut biscuiți la atelierul oferit de Garden, iar fetițele și-au făcut coafuri  la „salonul” improvizat de cei de la Glamour Girls.

Fetele au defilat mai apoi în rochițe elegante, potrivite pentru cele mai speciale evenimente, de la Elegant Dresses. Copiii s-au distrat alături de diferite personaje din poveste, iar ursulețul Tedi, care le-a adus copiilor suc și biscuiți i-a provocat și la un dans de grup haios.

Pe lângă partea distractivă, mamele au avut posibilitatea să se informeze despre gama de produse Marimer, atât de necesare îngrijirii și igienei nazale a celor mici, mai ales în perioada rece a anului. Franco Sanno, un italiano vero, managerul brandului Casa Rinaldi în Moldova a făcut o prezentare a produselor alimentare de înaltă calitate, potrivite pentru un stil de viață sănătos și a invitat mamele să savureze din fourshette-ul delicios pus la dispoziție de companie. 

La eveniment a avut loc și prezentarea unui produs nou – pasta de dinți VeraDent de la Specchiasol, o companie italiană cunoscută printre mămici pentru produsele naturale pentru sănătatea copiilor, cum ar fi Aeris, Ferzym sau Cotidierbe. Mai mult decât atât mămicile au primit în dar câte un tub de pastă de dinți pentru copii, pentru a o testa.

La eveniment au fost prezente și mai multe persoane publice, interprete sau prezentatoare TV, care au venit la petrecere alături de copii lor și s-au distrat de minune, după cum ne-au declarat. Printre ele, Lorena Bogza, Maria Marian, Cristina Pintilie, Tatiana Heghea, Olga Manciu.

Emy Catană, alături de partenerul ei de dans au strălucit pe ring și au încântat mamele cu câteva dansuri, dar și cu melodii interpretate de fetiță.

Mamele prezente la eveniment au putut face și shopping, pentru că la eveniment a avut loc și un târg cu produse cosmetice și hand made. Lola's Craft cu jucării hand made, Antos cosmetică naturală cu produse cosmetice BIO pentru mame și copii, Di Bianco Accessories - coronițe și accesorii pentru fetițe, Maxikids - hăinuțe pentru copii, made in Moldova, Natty Papioane La Comanda - paioane hand made, Daida Art - Danika Davida cu jucării hand made, dar și Labormed, Bioderma, Numis Med, PollPharma - cu prezentare de produse.

Toți cei prezenți la eveniment s-au bucurat de daruri special de la partenerii evenimentului: Tedi, Nestle, Bucovina, Chicco, Ivatherm, Bioderma, Specchiasol, Casa Rinaldi. 

Cele mai frumoase momente au fost surprinse de 3 fotografi de excepție, care știu să fure zâmbete de la toți copiii: Stella Dontu PhotographyCristina Axentii Photography, Natalia Bodiu de la Foto d'Or, mai multe poze vor fi în curând!

Amintim că evenimentul a avut loc la Garden Palace, iar decorul deosebit în sală a fost asigurat de Compania Nunta Decor.

Vedeți mai multe FOTOGRAFII - AICI și AICI

Adaugă comentariu